i5 12400F RTX 4060 sistem alınır mı?

Kral adam bütçem 25k demiş, AM5 çıkıp ne yapsın 7500F e boşuna para verir, en düşük anakartı alsa bütçeye uymak için yine ileride sistemi güncelleyemez ki. Ne diye AM5 öneriyorsun anlamadım bu durumda. Al 12400F i geç çok düşünmeye gerek yok, asıl mesele ekran kartında başlıyor, cidden 4060 mı alacak?

Bu bütçede B580 alabilir ama ben tercih etmediğimden önermedim 7500F neden boşuna olsun?

5600 nereye iyi kardeşim :)

Aralarında abartılacak bir far yok 12400F tek iyi yanı DDR5 bir sistemle de uyumlu çalışabilmesi ki arkadaş zaten DDR4 bir anakart tercih etmiş L3 önbelleğe bakarsak R5 5600 daha önde çıkıyor FPS açısından daha iyi olacaktır.
Bence dediğim gibi bu fiyata ikisi de alınmaz AM5 sistem alabilir.

5600 nereye iyi kardeşim :)

300 lira fark var aralarında, bütçe kısıtlıysa dlss ve frame gen kullanmayacağı halde 4060 almasını tartışmalıyız bence
12400F tek testlerde önde hocam bir de DDR5 desteği. 5600 daha fazla L3 önbelleğe sahip olduğundan dolayı oyun alanında çok daha performanslı olacaktır. Ayrıca %5-10'luk bir fark var testlerde. İkiside fiyatını hakeden işlemciler, alınmaz diye bir şey yok.

Bu fiyata daha iyi hazır sistemler var ise önerilere açığım. Topladığım sistem hakkında da pek fikrim yoktu sadece fikir almak istemiştim, yanıtlayan herkese teşekkür ediyorum.

Bu fiyata daha iyi hazır sistemler var ise önerilere açığım. Topladığım sistem hakkında da pek fikrim yoktu sadece fikir almak istemiştim, yanıtlayan herkese teşekkür ediyorum.

Bütçe çıkarsa bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı