i5 12400F RTX 4060 sistem GTA 4'te düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Gablanify

Hectopat
RAM
32GB DDR4 3200MHz
Ekran kartı
RTX 4060
Anakart
MSI H610M-E
İşlemci
İ5 12400F
Neden olduğunu bilmiyorum. GPU kullanımı %50'lere düşüyor CPU da aynı şekilde. Araba sürerken FPS 40-50'lere düşüyor. Oyunu da sildim zaten sarmadı, eskiler eskiden güzeldi ama bu FPS düşüklüğünün sebebinin ne olduğunu merak ediyorum.

Neden olduğunu bilmiyorum. GPU kullanımı %50'lere düşüyor CPU da aynı şekilde. Araba sürerken FPS 40-50'lere düşüyor. Oyunu da sildim zaten sarmadı, eskiler eskiden güzeldi ama bu FPS düşüklüğünün sebebinin ne olduğunu merak ediyorum.
Hocam bilgisayarınızla alakalı değil, GTA 4'ün optimizasyonu çok kötü.

Bu olayın işlemciyle bir alakası yok. Her gelen ekran kartı güncellemelerinden sonra böyle şeyler olabilir.

Eski sürücünüze dönmeyi deneyin.

Hocam bilgisayarınızla alakalı değil, GTA 4'ün optimizasyonu çok kötü.

GT4 zaten öptimizasyon özürlüsü bir oyun, çoğu sistem zaten gereğinden fazla düşük FPS'lerde oynuyor.

Zamanında sıkıntısız oynanırdı şimdi Complete Edition olmuş.

Bu olayın işlemciyle bir alakası yok. Her gelen ekran kartı güncellemelerinden sonra böyle şeyler olabilir.

Eski sürücünüze dönmeyi deneyin.

O da olabilir de güncel tutmaya çalışıyorum. Diğer oyunlarda sıkıntı yapmıyor.

Rehber: GTA 4 optimizasyon sorunu nasıl azaltılır? size bu rehberi tavsiye ederim hocam, ben geçen yaz oynadığımda bundan faydalanmıştım.

Sağ olasın da oyunu sildim ya eskiden güzeldi bu oyun.

Son düzenleme:
Eskiler eskiden güzeldi harbiden. Zamanında sıkıntısız oynanırdı şimdi Complete Edition diye çıkarmışlar, Steam'den 30 TL'ye almıştım önceden.

O da olabilir de güncel tutmaya çalışıyorum. Diğer oyunlarda sıkıntı yapmıyor.

Sağ olasın da oyunu sildim ya eskiden güzeldi bu oyun.

Eski filan ama hikayesi, atmosferi bambaşka be hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı