i5 12400F - RTX 4060 Ti sistem için Windows 10 mu 11 mi?

peki dosya kaybı olmadan nası geçebilirim günceleme seceneğini win 10 da kal yaptım gitti 11
yükseltme yaptığın zaman dosya kaybı yaşamazsın ama ben windows 10 da denedim windows 11 de denedim. fps olarak fark bulunmuyor. 1-2 fps bazı oyunlarda windows 10 öndeyken bazı oyunlarda windows 11 önde ki bende 12400f işlemci var.

yükseltme yaptığın zaman dosya kaybı yaşamazsın ama ben windows 10 da denedim windows 11 de denedim. fps olarak fark bulunmuyor. 1-2 fps bazı oyunlarda windows 10 öndeyken bazı oyunlarda windows 11 önde ki bende 12400f işlemci var.
windows 11 yükleme yardımcısından indirirsem olur mu ?

windows 11 yükleme yardımcısından indirirsem olur mu ?
ona gerek yok. ayarlardan güncelleştirmeler kısmından şu görseldeki yerden tekrar windows 11 yüklemesine ulaşabilirsin ama tekrar söylüyorum. windows 10'da kal.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 92
o zaman ekim 2024 e kadar kalayım o zaman destek bitiyor o zaman geçerim teşekürler
en mantıklısı olur. windows 11'i hiç sevmedim ama bırak olgunlaşsın. beta user gibi kullanıp can çekişme. her zaman stabil ve olgun sürüm iyidir. main stream bir işletim sisteminden macera dolu yeni saçmalıklara yelken açmaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı