evet oyun için kulanıcam ama 2025 de biteceğinden kolayı win 10 nu yavaşlatırlar mı diye düşünüyorumSadece oyun için kullanıyorsan 10' da kal. Arkadaşlarımla test ettik, 11 FPS düşürüyor.
evet oyun için kulanıcam ama 2025 de biteceğinden kolayı win 10 nu yavaşlatırlar mı diye düşünüyorumSadece oyun için kullanıyorsan 10' da kal. Arkadaşlarımla test ettik, 11 FPS düşürüyor.
yavaşlatırlarsa, windows 11'e geçersin bugün olduğu gibi, yavaşlatacaklarını sanmamama rağmenevet oyun için kulanıcam ama 2025 de biteceğinden kolayı win 10 nu yavaşlatırlar mı diye düşünüyorum
peki dosya kaybı olmadan nası geçebilirim günceleme seceneğini win 10 da kal yaptım gitti 11yavaşlatırlarsa, windows 11'e geçersin bugün olduğu gibi, yavaşlatacaklarını sanmamama rağmen
yükseltme yaptığın zaman dosya kaybı yaşamazsın ama ben windows 10 da denedim windows 11 de denedim. fps olarak fark bulunmuyor. 1-2 fps bazı oyunlarda windows 10 öndeyken bazı oyunlarda windows 11 önde ki bende 12400f işlemci var.peki dosya kaybı olmadan nası geçebilirim günceleme seceneğini win 10 da kal yaptım gitti 11
3 farklı bilgisayarda test ettik. 3060, 4060'lı sistemlerde. 2'si AMD işlemcili, 1'i Intel. 11'in arka planını kapatsan dahi 10'a göre daha fazla sistemi sömürüyor.Sizden kaynaklı bir sorun olabilir. Sistemimi Windows 10 ve Windows 11'de denedim, FPS farkı olmadı.
windows 11 yükleme yardımcısından indirirsem olur mu ?yükseltme yaptığın zaman dosya kaybı yaşamazsın ama ben windows 10 da denedim windows 11 de denedim. fps olarak fark bulunmuyor. 1-2 fps bazı oyunlarda windows 10 öndeyken bazı oyunlarda windows 11 önde ki bende 12400f işlemci var.
ona gerek yok. ayarlardan güncelleştirmeler kısmından şu görseldeki yerden tekrar windows 11 yüklemesine ulaşabilirsin ama tekrar söylüyorum. windows 10'da kal.windows 11 yükleme yardımcısından indirirsem olur mu ?
o zaman ekim 2024 e kadar kalayım o zaman destek bitiyor o zaman geçerim teşekürlerona gerek yok. ayarlardan güncelleştirmeler kısmından şu görseldeki yerden tekrar windows 11 yüklemesine ulaşabilirsin ama tekrar söylüyorum. windows 10'da kal.
en mantıklısı olur. windows 11'i hiç sevmedim ama bırak olgunlaşsın. beta user gibi kullanıp can çekişme. her zaman stabil ve olgun sürüm iyidir. main stream bir işletim sisteminden macera dolu yeni saçmalıklara yelken açmaya gerek yok.o zaman ekim 2024 e kadar kalayım o zaman destek bitiyor o zaman geçerim teşekürler
ama genede kalsın oranın tam ss ini atabilirmisinz bulamadım daona gerek yok. ayarlardan güncelleştirmeler kısmından şu görseldeki yerden tekrar windows 11 yüklemesine ulaşabilirsin ama tekrar söylüyorum. windows 10'da kal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.