i5 12400F - RTX 4060 Ti sistem için Windows 10 mu 11 mi?

Sadece oyun için kullanıyorsan 10' da kal. Arkadaşlarımla test ettik, 11 FPS düşürüyor.
evet oyun için kulanıcam ama 2025 de biteceğinden kolayı win 10 nu yavaşlatırlar mı diye düşünüyorum

evet oyun için kulanıcam ama 2025 de biteceğinden kolayı win 10 nu yavaşlatırlar mı diye düşünüyorum
yavaşlatırlarsa, windows 11'e geçersin bugün olduğu gibi, yavaşlatacaklarını sanmamama rağmen

yavaşlatırlarsa, windows 11'e geçersin bugün olduğu gibi, yavaşlatacaklarını sanmamama rağmen
peki dosya kaybı olmadan nası geçebilirim günceleme seceneğini win 10 da kal yaptım gitti 11

peki dosya kaybı olmadan nası geçebilirim günceleme seceneğini win 10 da kal yaptım gitti 11
yükseltme yaptığın zaman dosya kaybı yaşamazsın ama ben windows 10 da denedim windows 11 de denedim. fps olarak fark bulunmuyor. 1-2 fps bazı oyunlarda windows 10 öndeyken bazı oyunlarda windows 11 önde ki bende 12400f işlemci var.

Sizden kaynaklı bir sorun olabilir. Sistemimi Windows 10 ve Windows 11'de denedim, FPS farkı olmadı.
3 farklı bilgisayarda test ettik. 3060, 4060'lı sistemlerde. 2'si AMD işlemcili, 1'i Intel. 11'in arka planını kapatsan dahi 10'a göre daha fazla sistemi sömürüyor.

windows 11 yükleme yardımcısından indirirsem olur mu ?

windows 11 yükleme yardımcısından indirirsem olur mu ?
ona gerek yok. ayarlardan güncelleştirmeler kısmından şu görseldeki yerden tekrar windows 11 yüklemesine ulaşabilirsin ama tekrar söylüyorum. windows 10'da kal.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 92
ona gerek yok. ayarlardan güncelleştirmeler kısmından şu görseldeki yerden tekrar windows 11 yüklemesine ulaşabilirsin ama tekrar söylüyorum. windows 10'da kal.
o zaman ekim 2024 e kadar kalayım o zaman destek bitiyor o zaman geçerim teşekürler

o zaman ekim 2024 e kadar kalayım o zaman destek bitiyor o zaman geçerim teşekürler
en mantıklısı olur. windows 11'i hiç sevmedim ama bırak olgunlaşsın. beta user gibi kullanıp can çekişme. her zaman stabil ve olgun sürüm iyidir. main stream bir işletim sisteminden macera dolu yeni saçmalıklara yelken açmaya gerek yok.

ama genede kalsın oranın tam ss ini atabilirmisinz bulamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…