i5 12400F - RTX 4060 Ti sistem olması gerekenden düşük performans veriyor

kaan37930

Femtopat
Daha fazla  
RAM
ddr4 32gb
SSD veya HDD modeli
1tb
Ekran kartı
RTX4060 Tİ 16GB
Anakart
asus prime h610m-r d4
İşlemci
inter core i5 12400f
Merhaba bilgisayarımda RTX 4060 Ti 16 GB ve inter Core i5 12400F bulunmakta ve yanında DDR4 32 GB RAM var. Bilgisayarım bu ama internette karşılaştığım videolarda olsun, arkadaşlarımın bilgisayarı olsun Valorant, CS2 gibi ve başka oyunlarda iyi FPS değerleri verirken benim bilgisayarımın donanımları daha iyi gözükse de FPS'de ciddili değişiklikler var. Örnek olarak benim PC de düşük yüksek ayar fark etmeksizin 200-300 FPS arasında, 200 altına da düştüğü oluyor tabii ki ama Instagram'da RTX 4060 8 GB'lı i5 12400F'li sistem 350-400FPS gosteriyor. İlk başta sabit kaldığı için oluyor sandım ama birkaç YouTube'dan viedo izleyince benim donanımlardan daha düşük seviyedeki sistemlerin benim bilgisayarımdan daha fazla FPS değeri aldığını gördüm. Yapmam gereken bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün kablosunu ekran kartına taktığınıza emin misiniz?
Veya ekran kartının driverlarını indirmemiş olabilirsiniz.

Evet ekran kartına taktım driverlarına hiç bakmadım Vatan'dan aldığımdan yanı ocak 2025'ten berı oyle pekı nasıl driverlarını ındıreceğim.

Monitörün kablosunu ekran kartına taktığınıza emin misiniz?
Veya ekran kartının driverlarını indirmemiş olabilirsiniz.

Pekı driverları guncellesem bu kadar FPS artışı alır mıyım kı şu anda yapamıyorum PC kurulu değil.

Evet ekran kartına taktım driverlarına hiç bakmadım Vatan'dan aldığımdan yanı ocak 2025'ten berı oyle pekı nasıl driverlarını ındıreceğim.

Pekı driverları guncellesem bu kadar FPS artışı alır mıyım kı şu anda yapamıyorum PC kurulu değil.
artış değilde olması gerektiği gibi olur. bu attığım link Nvidia'nın kendi sitesi. ordan otomatik driver güncellemelerinin olduğu tuşa basın, ve o programı kurun. program sizin için kendisi driverları güncelleyecektir :)

Artış değil de olması gerektiği gibi olur. Bu attığım link NVIDIA'nın kendi sitesi. Oradan otomatik driver güncellemelerinin olduğu tuşa basın, ve o programı kurun. Program sizin için kendisi driverları güncelleyecektir :)

Sağol

Technopat Haberler

Geri
Yukarı