i5-12400F & RTX3060 sistem nasıldır?


Hocam öyle kolay kolay almazsınız. Diğer bileşenler kaliteli ise sadece ekran kartı yüzünden alınan hata değil. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
 

5 6 gecelik araştırdım tüm özellikleri sonra fiyatları araştırdım vatan da vardı bir de şans eseri denkgetirdim bir yerde 20500e işlemcinin DDR 5 desteklemeside işime geldi işlemci AMD de tercih edebilirdim ama böyle düşündüm araştırdım karar verdim fiyat çok abartılı mı iyi mi bunu öğrensem yeter hazır sistem çünkü değiştirsem SSD 1 TB yapacağım filanda özelleştirme yok.

Bir de bu sistem var özellişterek Zalman N5 kasa 1 TB SSD 32 GB RAM yapıldığı zaman 27 bin civarı bir fiyat oluyor.
 

Hocam o paraya 4060 Ti alırsınız
 

Hocam konuda belirttiğiniz sistem alınabilir ancak bu mesajda dediğiniz sistem biraz pahalı gibi. Bir de sakın 27k vermeyin özelleştirmeyin değmez. Sonra kendiniz ekleyebilirsiniz SSD ve RAM. Ama konuda verdiğiniz sistem daha iyi.

Daha alınabilir diyeyim iyi değil de performansları benzer çünkü.

Daha yeni MSI RX 6800'lü sistem aldım, umarım üzülmem. Tek amacım oyun. Bu yazınız biraz şevkimi kırdı, pişman olur muyum diye

İnşallah hocam. Yazım şevkinizi kırmasın hem sorun çözmeyide öğrenmiş olursunuz ileride işinize yarar. Pişman olup olmayacağınızı şansınız belirler hocam AMD sistemler biraz şans işi. Şimdi bir driver yayınlarlar her şey düzelir belli mi olur?
 

20500 alıyorum o zaman ilk dediğim sistemi hepinize teşekkürler başka öneri veya alınmaz diyen yok ise.


Hocam bu sistemi aldım ekstra olarak soğutucu vesaire bieşy eklememe gerek var mı bir de harici SSD veya HD alacağım sistemi nereye oyunu nereye kuruyum C D olarak.
 

Hocam şu an tek diskiniz var değil mi? Oyunları HDD'ye kurabilirsiniz sizde hangi harf bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeceğim eğer tek diskiniz farsa fark etmez. Soğutucu vs. eklemenize gerek yok.
 
Hocam şu an tek diskiniz var değil mi? Oyunları HDD'ye kurabilirsiniz sizde hangi harf bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeceğim eğer tek diskiniz farsa fark etmez. Soğutucu vs. eklemenize gerek yok.

Peki 2.yi alacağım HDD mi alayım SSD'ye gerek var mı?
 
Hocam sizin kararınız ama ben olsam SSD alırdım. Çok dosyam var diyorsanız yüksek kapasiteli bir HDD daha uygun olabilir.

Hocam M.2 slotunda olan SSD'ye sistemi yedek alacağım SATA slotuna SSD alıp oyunlarımu kuracağım 2. SSD'yi biraz sonra alacağım 3 5 ay sonra filan başka bir öneriniz var mı?
 
Hocam M.2 slotunda olan SSD'ye sistemi yedek alacağım SATA slotuna SSD alıp oyunlarımu kuracağım 2. SSD'yi biraz sonra alacağım 3 5 ay sonra filan başka bir öneriniz var mı?

Yok hocam planınız gayet iyi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…