i5 12400F RTX4070 Sistem'de CS:GO'da anlık takılma

İşletim sistemi
Windows 11

tranqela

Kilopat
Daha fazla  
RAM
XPG D4 2x8GB 3200Mhz
Ekran kartı
Asus Dual RTX4070
Anakart
Asus TUF B660M-E D4
İşlemci
Intel i5-12400f
Merhaba arkadaşlar, RTX4070 vs i5-12400F'li sistemimde CS:GO'da yaklaşık 450-500 FPS alıyorum ancak ne zaman anlık bir dönüş yaparsam FPS'im düşmüyor ancak anlık takılma yaşıyorum. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum çözünürlükte ve ayarlarda oynamayı dene. Olmazsa FPS kısıtla.
Hepsini denedim Hocam. Sonuç aynı

Nereden almıştın? Ben itopya
Maalesef sinerji bilgisayar

Hocam selamlar. Bilgisayarı servise bıraktım. Oradan gelen cevap şu şekilde; İşlemci Anakarta fazla geldiği için drop yaşanıyordu. İşlemci gücünü düşürerek (performans etkilenmiyor) ve Anakart üzerinden Xmp özelliğini açarak problemin çözüldüğünü söylediler. Henüz teslim almadım. Alınca deneyip tekrar bilgi vereceğim.

Son düzenleme:
Heyecanlandım.. Xmp ramları arttırmıyor mu? Nİşlemcinin gücünü nasıl düşüreceğim konusunda fikrin var mı?

Hocam dur şimdilik öyle bir şey yapma Çünkü çok başarılı olmadı. galiba anakartı değiştirecekler bana bir tane video attılar videoda yaşadığım programı hala devam ediyordu

Hocam dur şimdilik öyle bir şey yapma Çünkü çok başarılı olmadı. galiba anakartı değiştirecekler bana bir tane video attılar videoda yaşadığım programı hala devam ediyordu
Tamamdır. Güncellemelerinden lütfen benide haberdar et, teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…