Çözüldü i5 12400F RTX5060 sistem bir anda donuyor ve reset atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enesrb

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://dosya.co/ixqndyfz9tqn/Minidump.rar.html
RAM
CRUCİAL DDR5 16GB
SSD veya HDD modeli
PCLE GEN4 NVME M.2 SSD T500 PRO 1TB
Ekran kartı
GIGABYTE NVİDA GEFORCE RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB
Anakart
GIGABYTE H610M H V2 DDR5
İşlemci
İNTEL CORE 12TH GEN İ5-12400F LGA 1700
Herkese selam daha 3 aylık Vatan Bilgisayar'dan topladığım sistemim oyun oynarken video izlerken donup gürültülü bir ses yapıp kapanıyor. Mavi ekran vermiyor ne hatası veriyor onu da göremiyorum. Drivelerım güncel Windows 10 güncel. HDMI kablosu çıkıp tekrar takılmış gibi gidip geliyor. Klavye mouse ve ekranın ışıkları gidip geliyor ama kasada hiçbir şekilde ışık kesintisi olmuyor. Çok hızlı bir şekilde yaşanıyor her şey. Minidump dosyasında bazı dokümanlar var sizinle paylaşacağım, sorunu bulmama yardımcı olun daha 3 aylık PC aptalca hareketler yapıyor kafayı yemek üzereyim teşekkürler.

Sistem.
RAM Crucial DDR5 16 GB.
SSD PCI-e Gen4 NVMe M.2 SSD T500 Pro 1TB.
Ekran kartı Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 5060 Windforce OC 8 GB.
Anakart Gigabyte H610M h V2 DDR5.
İşlemci Intel Core 12th gen i5-12400F LGA 1700.
Ayritten Rampage ınfınıte C120 sıvı soğutma mevcuttur.

Çözüm
nvlddmkm.sys kaynaklı olduğunu gösteriyor. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp 566.36 sürümünü kurun.

GenuineIntel.sys
Memtest ile test yapıp sonuçları paylaşın.
Bir de CMD yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yazın.
@GeForce GTX 1060 konu açtım etiketlemiştim ama moderatörler düzenlemede silmiş, müsait olduğunuz zaman bakar mısınız? Öne çıkar tuşu da çalışmıyor niyeyse, konuyu kimse göremiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_5414.jpeg
    138,8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_5415.jpeg
    122,8 KB · Görüntüleme: 13

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…