RX590 sistem bir anda reset atıyor

Raionxx

Kilopat
Daha fazla  
4-5 gün önce bilgisayar kendini yeniden başlatmıştı, ben format attım ama bugün yeniden oldu aynı olay. Sizce sıkıntısı nedir?

Bilgisayar özelliklerim:
RX 590 Pulse.
R5 2600.
Corsair Vegance 2x8 3000 MHz RAM.
MSI B450M PRO-VDH Plus.
Thermaltake V200 600W kasa.

Bu sorun 2 farklı durumdan meydana gelebilir ya PSU yeterli gücü sağlıyamıyor ya da ekran kartının içinde bir kısa devre var ısınınca reset atmaya sebep oluyor.

OCCT ile Power testi yaparak güç kaynağı sıkıntılı mı öğrenebilirsin. Yalnız uzun süre testte tutma, ne olur ne olmaz. 2-3 dakika yeterli deniyor bazı yerlerde.
Şuan ram testi yapıyorum bitsin yapıcam.
Bu sorun 2 farklı durumdan meydana gelebilir ya PSU yeterli gücü sağlıyamıyor ya da ekran kartının içinde bir kısa devre var ısınınca reset atmaya sebep oluyor.
Ekran kartı reset attığı zamanlarda ısınmıyor zaten stres testi yapmıştım 25 dk sıkıntı olmadı.
OCCT ile Power testi yaparak güç kaynağı sıkıntılı mı öğrenebilirsin. Yalnız uzun süre testte tutma, ne olur ne olmaz. 2-3 dakika yeterli deniyor bazı yerlerde.
10 dakika yaptım reset atmadı.
OCCT üzerinden 1 saat ekran kartı testi de yaptım sıkıntı sizce ne olabilir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı