i5 12400F RX 6500 XT'ye 450W PSU yeter mi?

Bütçe
5000
Hocam biraz daha ucuza bekliyordum kule tipi kullanmayacagim baska oneriniz var mı?

Daha uyguna böyle ürünler olduğu için olabilir mi acaba ?

Konunun başından beri yönlendirmeleriniz temelsiz ve abartı içermekte. Önerdiğiniz sogutucu ise gereksiz derecede pahalı, daha uyguna Thermalright Peerless Assassin gibi bir soğutucu alınabiliyor. Ya da benzer seviyedeki DeepCool AK400 yarı fiyatına;

Deepcool AK400 İşlemci Soğutucu 1.099 TL yerine 1.050,08 TL

Daha ucuza da çözümler mevcut. Yazmış olmak için yazmasanız daha hoş olur tabii.
Bundan 2 yıl sonra marka seçiminin acı gerçekleri ile karşılaşmamasını istediğim için yazdım biz araştırdık topladık marka seçiminden patladık,teknik veriler ve kullanıcı verileri arasında fark var.

2. attığınız link gibi bir ürün kullandım intel sokete takarken zor oluyordu ilk link daha daha rahat takılır gibi duruyor.

Yine de dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum, az sayıda darboğaz oluşabilir veya ileride soğutucu iyileştirmesinde sorun yaşatabilir.

Darbogaz olusmaz. 12400F, RX 6500 XT'i FHD icin rahatça besler.

Kasayı updatelerse güç kaynağından dolayı olabilir işlemci ve kart mükemmel.

Ornegin 4060 Ti bile takilabilir ve 12400F FHD'de besler ama 12v kanalindan muhtemelen 450W vermiyordur.

Suggested PSU: 450W.

1 Sene böyle kullanayim daha sonrasinda belki bir Update yaparim
Sistemde yeterli hava akışı olursa çok sorun olmaz zaten r7 240 kullanirken kart 1 kere bile fan açmadı fan seçimini ve akış yönünü iyi tasarlayın yeter.

Ornegin 4060 Ti bile takilabilir ve 12400F FHD'de besler ama 12v kanalindan muhtemelen 450W vermiyordur.

Suggested PSU: 450W.

4060 , 3060 gibi 12gb seçeneği ile gelseydi bu sistem için harika iş olurdu hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı