Hocam merhaba aynı sistem bende de var ve aynı sorunu bende yaşıyorum benim ekran kartım normal sıcaklıklarda çalışırken işlemcim oyunlarda 90-100 derece arası geziyor ve bence hiç normal değil fan ayarlarını arttırdım hiçbir şey değişmedi yarın arayıp veya mail atıp sıcaklık değerleriyle birlikte vatana atacağım bir gelişme olursa buraya yazarım. Sormak istediğim 10-12 gün geçmiş konuyu açalı çözebildiniz mi sorunu ya da vatanla konuştunuz mu?
100 derece neymis ya hiç normal degerler degil. Tamam stok fan pek yeterli degil de 100 derece olmasi da imkansiz montaj veya macun sorunu var gibi gozukuyor.
Hocam konudan bağımsız siz aldığınızda windows kurmuşlar mıydı?Stok fan degil Xigmatek fan koymuslar linkini atayım hemen
INTEL I5 12400F-SAPPHIRE RX 6700 XT 12GB-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-SAPPHIRE RX 6700 XT 12GB-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hayır kendim kurdum.Hocam konudan bağımsız siz aldığınızda windows kurmuşlar mıydı?
Soğutucuyu takarken jelatinini sökmeyi unutmuş falan olabilirler bence geri gönderin başka bir sıkıntı da olabilir.
Size en yakın vatan bayisine gidip sorunu bildirin hocam hiç normal değil. Görselleri ve kasayı da götürün direkt müdahale etsinler
Hayır kendim kurdum.
İşlemci fanını hızlandirabiliyor muyum bu fanın? Onunla alakalı olabilir mi?
Hocam aynı sistemi bizde aldık bizdede sorun var. Soğutucu çok dandik sorun ondan muhtemelen bence uğraşmanıza değer mi bilemiyorum phantom spirit veya 214xt alabiliyorsanız alın benceHocam merhaba aynı sistem bende de var ve aynı sorunu bende yaşıyorum benim ekran kartım normal sıcaklıklarda çalışırken işlemcim oyunlarda 90-100 derece arası geziyor ve bence hiç normal değil fan ayarlarını arttırdım hiçbir şey değişmedi yarın arayıp veya mail atıp sıcaklık değerleriyle birlikte vatana atacağım bir gelişme olursa buraya yazarım. Sormak istediğim 10-12 gün geçmiş konuyu açalı çözebildiniz mi sorunu ya da vatanla konuştunuz mu?
Hocam merhaba aynı sistem bende de var ve aynı sorunu bende yaşıyorum benim ekran kartım normal sıcaklıklarda çalışırken işlemcim oyunlarda 90-100 derece arası geziyor ve bence hiç normal değil fan ayarlarını arttırdım hiçbir şey değişmedi yarın arayıp veya mail atıp sıcaklık değerleriyle birlikte vatana atacağım bir gelişme olursa buraya yazarım. Sormak istediğim 10-12 gün geçmiş konuyu açalı çözebildiniz mi sorunu ya da vatanla konuştunuz mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.