Hocam merhaba aynı sistem bende de var ve aynı sorunu bende yaşıyorum benim ekran kartım normal sıcaklıklarda çalışırken işlemcim oyunlarda 90-100 derece arası geziyor ve bence hiç normal değil fan ayarlarını arttırdım hiçbir şey değişmedi yarın arayıp veya mail atıp sıcaklık değerleriyle birlikte vatana atacağım bir gelişme olursa buraya yazarım. Sormak istediğim 10-12 gün geçmiş konuyu açalı çözebildiniz mi sorunu ya da vatanla konuştunuz mu?
@halilserkan Sorunu ancak kasayi vatana götürüp yeni bir sogutucu taktirarak çözdüm. Verdikleri soğutucu stok fandan bile kötü. Ayrica termal macunu da cok az sürmüşler. Onu da kaliteli bir macunla yeniledi gözümün önünde. 1000 TL daha koyup yeni fan almanizi tavsiye ederim ben 500TL'lik dandik bir tane aldim 30° oda sicakliginda 80°lerde calisiyor. Bu yazi cikartsin seneye en az 1000TL'lik kule tipi almak lazim uzun omurluluk için. Bu sıcaklık mevzusu bir yana sicaklik degerlerini kontrol etmeyi bilmeyen bilincsiz kullanicilarin bileşenleri zarar gordugunde bu vatan şerefiyle mi satis yapmis olacak? Parası umurumda degil 21000e gelmis oldu bilgisayar yine ucuz sayilir. Ama insanlara bu şekilde satis yapamazlar bu yazdiklarimi da yayabildiğiniz kadar yayın insanlar magdur olmasın teknik serviste.
Hocam vatana taktırmadan önce arayıp konuştunuz mu yoksa elinize soğutucuyu alıp direkt gittiniz mi? Ben de aynı şeyi yapmayı düşünüyorum da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.