Recep Baltaş'ın yakın zamanda çıkarmış olduğu Technopat two Win adlı hazır sistemi 3 hafta önce almış bulunmaktayım. RAM'in birisi arızalı çıktığı için garantiye yolladım. Şu anda tek RAM ile idare ediyorum. Günde 1 kere mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum. Genelde "MEMORY_MANAGEMENT" hatası oluyor. Arızasız olan RAM'e Memtest86 yaptığımda bir hata ile karşılaşmadım. En son temiz kurulum yapıp sürücüleri güncelledim. Başta geçtiğini düşünsem de bu aralar "MEMORY_MANAGEMENT" hataları tekrardan karşıma çıkmaya başladı.
Aynen öyle. Sağlam sandığım RAM Memtest86'da hata vermemişti. OCCT testinde ise değerler fırladı. Başka bir RAM ile denediğimde ise hata vermedi. Maalesef iki RAM de arızalıymış.
Garantiye göndermeniz en iyi seçenek olacaktır o zaman. Yeni RAM'leriniz ile mavi ekran alırsanız yeni konu açmak yerine buraya yazabilirsiniz. İyi günler.
Garantiye göndermeniz en iyi seçenek olacaktır o zaman. Yeni RAM'leriniz ile mavi ekran alırsanız yeni konu açmak yerine buraya yazabilirsiniz. İyi günler.