i5 12400F RX 6750 XT mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Randomizer

Centipat
Daha fazla  
RAM
G Skill 8GB 3200 MHz 16CL Ram
SSD veya HDD modeli
Kingston 480 GB SNV2S
Ekran kartı
Asus Dual RX 6750XT OC 12 GB
Anakart
Asus Prime H610M R 3200MHz
İşlemci
Intel i5-12400F
Recep Baltaş'ın yakın zamanda çıkarmış olduğu Technopat two Win adlı hazır sistemi 3 hafta önce almış bulunmaktayım. RAM'in birisi arızalı çıktığı için garantiye yolladım. Şu anda tek RAM ile idare ediyorum. Günde 1 kere mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum. Genelde "MEMORY_MANAGEMENT" hatası oluyor. Arızasız olan RAM'e Memtest86 yaptığımda bir hata ile karşılaşmadım. En son temiz kurulum yapıp sürücüleri güncelledim. Başta geçtiğini düşünsem de bu aralar "MEMORY_MANAGEMENT" hataları tekrardan karşıma çıkmaya başladı.

Minidump dosyalarımı yolluyorum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üzücü haber. OCCT'den yaptığım Memory stability Test'te hata değerleri fırlıyor. :(

Son düzenleme:
İki RAM'i test ettiniz ve sağlam olan tek RAM'i kullanıyorsunuz ve ona rağmen RAM hatası alıyorsunuz sanırım. Doğru mu anladım?

Aynen öyle. Sağlam sandığım RAM Memtest86'da hata vermemişti. OCCT testinde ise değerler fırladı. Başka bir RAM ile denediğimde ise hata vermedi. Maalesef iki RAM de arızalıymış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı