Elektronik I5 12400F & RX 7700 XT sistem 25.999 TL

Makaleler
8
Yer
Castel Sant'Angelo
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R1056NT
i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz
4060 Ti ile 4070 arasındaki bir kartlı sistem için bu fiyat oldukça uygun. SSD'yi XPG yapabilirsiniz. İşlemci değiştirmek için talep edilen fiyatlar absürt olduğundan 1080p'de yapacağı darboğazı görmezden gelmek gerek ama kart rahat 2K da oynatıyor. O konuda bir sıkıntınız olmasın.

Hocam SSD dışında önerdiğiniz bir değişiklik var mı? Ayrıca soğutucu eklemek gerekli mi?

Intel stok fanı AMD'ye göre biraz daha iyi hem kış ayındayız şu anlık gerekmez. Ayrıca kasayı 700W PSU'lu versiyona yükseltmek mantıklı bence. Bu arada ekran kartından da 1305 lira cashback veriyormuş. ASUS Promotion

4060 Ti ile 4070 arasındaki bir kartlı sistem için bu fiyat oldukça uygun. SSD'yi XPG yapabilirsiniz. İşlemci değiştirmek için talep edilen fiyatlar absürt olduğundan 1080P'de yapacağı darboğazı görmezden gelmek gerek ama kart rahat 2K da oynatıyor. O konuda bir sıkıntınız olmasın.

Hocam merhaba ben bu sistemi almayı düşünüyorum ama 1080P'de oynayacağım. Dediğiniz gibi çok fazla darboğaz olur mu?

Bir de SSD'yi Lexar 1TB olan ve Kingston NV3 1TB olanlar arasndan birisiyle değiştirmek istiyorum. XPG'de fiyat biraz fazla artıyor. Bu aralıktaki SSD'lerden hangisini önerirsiniz?

Hocam merhaba ben bu sistemi almayı düşünüyorum ama 1080P'de oynayacağım. Dediğiniz gibi çok fazla darboğaz olur mu?
Anlık drop yaşamazsın ama ekran kartının tam performansını göremeyebilirsin.

İşlemci AMD olsa tadından yenmez. İntel kötüleme görevini ölene dek sürdüreceğim. Aynı paraya AMD yerine İntel aldığım için çok pişmanım.

Hocam aynı fiyata AMD alternatifi de var burada, ama DDR4 olması sıkıntı olur mu?

Intel stok fanı AMD'ye göre biraz daha iyi hem kış ayındayız şu anlık gerekmez. Ayrıca kasayı 700W PSU'lu versiyona yükseltmek mantıklı bence. Bu arada ekran kartından da 1305 lira cashback veriyormuş. ASUS Promotion
Bunun süresi dolmuş dün itibariyle

Technopat Haberler

Geri
Yukarı