İnceleme i5 12400F - RX 7800 XT sistem

Hocam sizi tekrardan rahatsız ediyorum ama sizin radyatör kalınlığı nedir acaba baktım ama hiç bulamadım sizin soğutucu ile bir şeyler ya şimdi ona göre alacaktım sıvı soğutma.

Radyatörün kalınlığı önemli değil. 240 mm genişlikte olan tüm sıvı soğutucular uyuyor. Sorun yaşamazsınız.

Hocam siz bayadır kullanıyorsunuz bi sorum varmı sistemde bende ayni kasa ile sistem topladim rtx 3080ti ile bir sorun yok şimdilik güç kaynağı gayter yeterli 350w güç çekiyor ekran kartı 3 gündür aktif kullanıyorum bi sorun yok ama ilerleyen zamanlarda bakıcam artık.ve tekrardan teşekkürler bilgiler için.

Sistemi sattım aynı kasayla yeni bir sistem topladım. Güç kaynağı çok rahat bir şekilde bu tarz ekran kartlarını besleyebiliyor. Uzun vadede de sorun çıkacağını sanmıyorum.

Sistemi sattım aynı kasayla yeni bir sistem topladım. Güç kaynağı çok rahat bir şekilde bu tarz ekran kartlarını besleyebiliyor. Uzun vadede de sorun çıkacağını sanmıyorum.
hocam selamlar, bende bu kasayı almayı düşünüyorum da, benim ekran kartım sapphire nitro+ 9070xt, uzunluğu 331 mm, kasaya sığar mı acaba?

Maalesef sığmaz. RX 6900 XT SE ekran kartıyla 0.9 cm boş yer kalıyor. Camdan cama hiç nefes almayacak kadar alan 329 mm yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…