i5 12400F, RX6600 sistem sizce F/P açısından iyi mi?

Souh232

Hectopat
Yer
Bursa.
Daha fazla  
Evet, Vatan'dan OEM bilgisiyar aldım. Biliyorum çok süper değil ama idare etmesi için şimdilik. Bilgilerini yazıyorum aşşağıya.

RAM: LEXAR THOR 16 GB (2x8GB) DDR4
Ekran Kartı: Radeon RX 6600 8GB
Anakart: Asus Prime H610M-K D4
İşlemci: İntel Core İ5 12400F
Kasa: Rampage BLADE 600W 80 Plus
SSD: Crucial 500GB P3 Plus
Bir de monitör var: Gamebooster 23,8" GB-2421FF

27,305,42TL gibi bir paraya tekabül etti, KDV 4550 koyuyor üstüne, KDV'siz fiyat 22,754,51TL
Sizce bu paraya daha iyisi alınır mıydı? Çok bilmiyorum aldım. Belki cahillik ettim ama :D

Son düzenleme:
Evet, Vatan'dan OEM bilgisiyar aldım. Biliyorum çok süper değil ama idare etmesi için şimdilik. Bilgilerini yazıyorum aşşağıya.

RAM: LEXAR THOR 16 GB (2x8GB) DDR4
Ekran Kartı: Radeon RX 6600 8GB
Anakart: Asus Prime H610M-K D4
İşlemci: İntel Core İ5 12400F
Kasa: Rampage BLADE 600W 80 Plus
SSD: Crucial 500GB P3 Plus
Bir de monitör var: Gamebooster 23,8" GB-2421FF

27,305,42TL gibi bir paraya tekabül etti, KDV 4550 koyuyor üstüne, KDV'siz fiyat 22,754,51TL
Sizce bu paraya daha iyisi alınır mıydı? Çok bilmiyorum aldım. Belki cahillik ettim ama :D
İade edebiliyor musun?

Vatan PC şart mı?

İade edebiliyor musun?

Vatan PC şart mı?

Bir tık şart gibi, ama şöyle bir şey var KDV çok ekliyor üstüne. Bir de monitör eklenince fiyatların çoğu geçiyor. Aklım çok karışık.

FP kelimesinin yanından bile geçmez. İade şansın var mı?
Yok, gidip aldım. Uzun zamandır aklımdaydı zaten 6700'lü sistem almayı düşünüyordum, şansıma stok tükenmiş fiyat fırlamış. Ben de öyle olunca bu sistemi aldım. KDV fiyatı Monitör hatta İşlemci fiyatını geçiyor, yapacak bir şey yok bence. Siz ne dersiniz?

Bir tık şart gibi, ama şöyle bir şey var KDV çok ekliyor üstüne. Bir de monitör eklenince fiyatların çoğu geçiyor. Aklım çok karışık.

Yok, gidip aldım. Uzun zamandır aklımdaydı zaten 6700'lü sistem almayı düşünüyordum, şansıma stok tükenmiş fiyat fırlamış. Ben de öyle olunca bu sistemi aldım. KDV fiyatı Monitör hatta İşlemci fiyatını geçiyor, yapacak bir şey yok bence. Siz ne dersiniz?
Almışsın zaten biraderim. Ne diyim? hayırlı olsun :D

Fiyatına göre kötü derim ben sadece. Parçalara bakıp yorum yaparsakta, 1080p oyunculuk ideal sistem olmuş.

Almadan daha pişman oldum diyebilirim, araştırmadan alınca böyle olunuyor maalesef keşke yukarıda hocamın dediği sistemi alsaydım, yapacak bir şey yok sağlık olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı