Çözüldü i5 12400F RX6800 sistemde kilitlenme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
RAM
16 GB DUAL CHANNEL
SSD veya HDD modeli
WD SN570 500GB 2X
Ekran kartı
asus tuf rx6800
Anakart
asus prime b660 plus d4
İşlemci
i5 12400F
Merhaba, LoL'de ara sıra 1 saniyelik ekran donmaları yaşıyordum. Mosue takılmaları falan bugün oyundayken sistem komple gitti, ekran dondu mouse ve klavye çalışmadı. Power tuşundan kapatıp açtım sistemi. W11 Home kullanıyorum sorun W11 mi acaba donanımsal olarak bir sorun bulunmuyor çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağından olabilir HWiNFO'dan veya BIOS'tan değerlerinizi kontrol edin.

Hocam güç kaynağı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. PC sıcaklıkları da bu havada normal sistem kararlılık testi yaptım şimdi 10 dk lık değerleri bırakıyorum.

Güç kaynağın dan olabilir hwinfo dan veya bios tan değerlerinizi kontrol edin.
Değerlerim bunlar hocam.

AMD softwarede böyle bir uyarı almışım.

Dosya Ekleri

• 23232.png
    23232.png
    49,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 2321312312321.png
    2321312312321.png
    51 KB · Görüntüleme: 35
  • 3213153441.png
    3213153441.png
    25,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Hocam güç kaynağı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. PC sıcaklıkları da bu havada normal sistem kararlılık testi yaptım şimdi 10 dk lık değerleri bırakıyorum.

Değerlerim bunlar hocam.

AMD softwarede böyle bir uyarı almışım.
Dediğin gibide olabilir cpu voltajında herhangi bir değişiklik yaptın mı?

Güçlü bir oyun açıp CPU msi afterburner ile sıcaklık değerlerini kontrol eder misin?

Hocam akşam oyunlar oynadım sıcaklık değerleri normal, hiç sorunda olmadı sabahki gibi donma yaşanmadı.

Konu hala güncel ve sorun devam ediyor. Sistem LoL oynarken sebepsiz yere kilitlenip kalıyor. Power tuşundan resetlemek zorunda kalıyorum.

Aynı sorun bende de var sadece LoL oynarken oluyor.

Evet hocam benim de sadece LoL oynarken başıma geliyor. Dün Rio'ta ticket attım, oyunun dosyaları dahil bütün her şeyi sildirdi ve yeniden yüklettirdi. Ekstra olarak ben LoL kayıtlarını gönderdim dönüşünü bekliyorum.

Aynı sorun bende de var sadece LoL oynarken oluyor.
Hocam sizin ekran kartınız nedir ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı