i5 12400F sıcaklık değerleri normal mi?

MahoBoosTv2

Hectopat
Daha fazla  
Yeni termal macun değiştirdim. Boştaki sıcaklık değerleri bu şekilde. Acaba doğru yapmış mıyımdır sürmeyi falan? X şeklinde internetten izlediğim gibi yaptım.

Dosya Ekleri

• resim_2024-09-17_143505185.png
    resim_2024-09-17_143505185.png
    16,9 KB · Görüntüleme: 77
5 derece kadar daha yüksek. Kasanızın şekli ve soğutucudan dolayı bu olabilir ama sorun var denilecek bir durum yok. Normal. Yük altında da dener misiniz?

Yeni termal macun değiştirdim. Boştaki sıcaklık değerleri bu şekilde. Acaba doğru yapmış mıyımdır sürmeyi falan? X şeklinde internetten izlediğim gibi yaptım.

Hocam bence Core Temp üzerinden sıcaklıklara bakmayın. Ryzen 5 5500 kullanıyorum. O uygulamada benim işlemcim ortalama 50 derecede çalışıyor. Ancak AMD'nin kendi uygulamasında ve OCCT'de işlemci 36 derecede çalışıyor.

CS2 de benchmark yaptım sonuç bu oldu sanırım sorun yok gibi duruyor.

resim_2024-09-17_144739901.png

5 derece kadar daha yüksek. Kasanızın şekli ve soğutucudan dolayı bu olabilir ama sorun var denilecek bir durum yok. Normal. Yük altında da dener misiniz?
kasam bu

Stok fan kullanıyorum hocam.

CS2 de benchmark yaptım sonuç bu oldu sanırım sorun yok gibi duruyor.

Eki Görüntüle 2312377

Kasam bu.

Hocam değerler normal.

12400F fazla ısınan işlemci degil, işkence testinde 58 derece geçmedi.
İdcooling 120mm SE ile.

Benim işlemci yükte 95 dereceleri görüyor. Aynı işlemci var. Termal macun sürmedim fanın altında gelenle taktım heralde ondan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı