K Kod Adı Avcı Femtopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #1 Selam Vatan Bilgisayar'dan INTEL I5 12400F - MSI RTX3060 VENTUS - PRO H610M-G - CRUCIAL 500GB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şu hazır sistemi aldım yazılımlarını kendim kurdum ve ilk günden beri bilgisayar bazen donuyor birkaç saniye sonra kendisi düzeliyor, veya donuyor ve oturumu kapatıp açınca ancak düzeliyor. Bazen ise donup kendi kendine reset atıyor birkaç gün hiç donmadığı da oluyor internette gezinirken bile oluyor, sebebi ne olabilir acaba? Teşekkürler herkese. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2023
Selam Vatan Bilgisayar'dan INTEL I5 12400F - MSI RTX3060 VENTUS - PRO H610M-G - CRUCIAL 500GB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şu hazır sistemi aldım yazılımlarını kendim kurdum ve ilk günden beri bilgisayar bazen donuyor birkaç saniye sonra kendisi düzeliyor, veya donuyor ve oturumu kapatıp açınca ancak düzeliyor. Bazen ise donup kendi kendine reset atıyor birkaç gün hiç donmadığı da oluyor internette gezinirken bile oluyor, sebebi ne olabilir acaba? Teşekkürler herkese.
Gürsel Kılavuz Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #2 Hazır sistem aldıysan kendın ugrasmadan servise ver baksınlar. Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.373 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #3 BIOS sürümünü belirt. Birde disk testi yapar mısın ? Artı 0 Eksi
Gürsel Kılavuz Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #4 claus dedi: BIOS sürümünü belirt. Birde disk testi yapar mısın ? Genişletmek için tıkla... Banada sabit disk gibi geldi. Artı 0 Eksi
claus dedi: BIOS sürümünü belirt. Birde disk testi yapar mısın ? Genişletmek için tıkla... Banada sabit disk gibi geldi.
B BlackGalleON Zeptopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #5 Bende 12400F kullanıyorum lakin başıma böyle bir durum gelmedi sabit disk ya da BIOS sürümünden de kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
Bende 12400F kullanıyorum lakin başıma böyle bir durum gelmedi sabit disk ya da BIOS sürümünden de kaynaklı olabilir.