i5-12400F sistem GamingGenTR'den alınır mı?

21k bütçe varsa bir de bunlar var.
Islemci Ryzen.

Aynı muadili ürünü ama Intel.
Bunlardan birini al kafan rahat eder 12 GB istiyorsan 8 GB ekran karti VRAM'i yetmez diyorsan ahan da daha ucuza tam tamına 15.299 TL'ye ahan da bu var
 
Aynı sistem şuan elimde , sorunsuz kullanıyorum. Kargo kısmında biraz yavaşlar ve ilgisiz gibi geldiler banada. On binlerce liralık cihazlar alıyoruz arada haber verseler daha iyi olurdu. Şiparişin hazırlanma süresinde hiç aramadım 1 hafta sonunda (hafta sonları hariç) sms olarak kargo bilgisi geldi . 2 günde de sistemim geldi.


Son olarak 12400F çok ısınan bir işlemci değil , stok soğutu gayet iş görüyor. Bütçenizi öncelik olarak m2 ssd nin kapasitesini artırmakta kullanmanızı tavsiye ederim.
 
teşekkür ederim
 
Hocam bu fiyata RX 6700XT sistemler var onlara bakın derim ben aldım ve çok memnunum.
 
Öncelikle 20 Nisan da ben de bu siteden sipariş vermiştim ve siparişim dün yani 9 Mayıs'ta kargolandı.
Muadillerine göre ucuzsa al ama benim gibi bekleyebilirsin haberin olsun.
Bir de müşteri hizmetlerine ulaşmak biraz zor.

-Belki SSD 1TB olabilir. 500 GB biraz yetersiz kalabilir.
-Ben genelde önerilen PSU degerinin bir üstünü alıyorum. 300 TL fazla verip 750W alabilirsiniz. Ama zaruri değil.
-Monitor IPS olduğu için görüntü daha iyidir. Ama rekabetçi oyun oynaycaksaniz daha aynı fiyata olan VA 165Hz olan monitörü de alabilirsiniz. Ama ben olsam sizin gibi IPS alırdım.
-Darbogaz olayi yaşanmaz sanırım.
-Sogutucu ortalama kaç dB de çalışıyor sitede yazmıyor ona bir bak istersen olmadı o soğutucuyu almayıp sonradan sessiz bir şeyler alabilirsin.
-Sanirim aldığın soğutucu yeterli.
-Ben açıkçası soğutucu almadım benim işlemci de 65 TDP. Bana stok sogutucu yeter dediler. Ama emin değilim herhal yeter.

Üstte de dediğim gibi benim gibi 18-19 gün paketin kargolamasını da bekleyebilirsin. Bu yüzden İstanbul da yaşıyorsan gidip dükkandan alman daha iyi olur. Onun dışında kasa güzel.
 
Son düzenleme:
Öncelikle çok teşekkür ederim Elimde 1 TB Hdd var o yüzden 500 yeterli olur diye düşündüm. Sistemi dün şipariş verdim fakat mail ime hala fatura gelmedi

sizce müşteri hizmetlerini aramalı mıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi

@EmoWanKenobi
 
Son düzenleme:
İstersen bı ara ama dün kesilmemesi normal. Bende de şöyle oldu :
-20 Nisan : Sipariş verdim
-27 Nisan : Fatura kesildi ve paketlendi gözüktü
-3 Mayıs : Anakartım stoklarında yokmuş sevkiyat bekledik
-9 Mayıs : Siparişim kargoya verildi
Birkaç gün daha bekle çünkü şuan sitede "7 iş gününde kargoda yazıyor." Önümüzdeki günlerde muhtemelen fatura keserler. Şimdilik gerek yok gibi ama yine bilgi almak için arayabilirsin. Lakin müşteri hizmetleri ile konuşmak için bâya bekleyebilirsin.
 
Çok teşekkür ederim yardımınız için birkaç gün daha bekleyeyim
 
Sistem pahalı gaming gen tr güvenilir fakat alışveriş yapmanızı önermiyorum konuları araştırırsanız problem yaşayan çok fazla insan olduğunu görebilirsiniz.
Örn:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…