i5-12400F sistem GamingGenTR'den alınır mı?

21k bütçe varsa bir de bunlar var.
Islemci Ryzen.

Aynı muadili ürünü ama Intel.
Bunlardan birini al kafan rahat eder 12 GB istiyorsan 8 GB ekran karti VRAM'i yetmez diyorsan ahan da daha ucuza tam tamına 15.299 TL'ye ahan da bu var

Aynı sistem şuan elimde , sorunsuz kullanıyorum. Kargo kısmında biraz yavaşlar ve ilgisiz gibi geldiler banada. On binlerce liralık cihazlar alıyoruz arada haber verseler daha iyi olurdu. Şiparişin hazırlanma süresinde hiç aramadım 1 hafta sonunda (hafta sonları hariç) sms olarak kargo bilgisi geldi . 2 günde de sistemim geldi.

Son olarak 12400F çok ısınan bir işlemci değil , stok soğutu gayet iş görüyor. Bütçenizi öncelik olarak m2 ssd nin kapasitesini artırmakta kullanmanızı tavsiye ederim.

teşekkür ederim
Aynı sistem şuan elimde , sorunsuz kullanıyorum. Kargo kısmında biraz yavaşlar ve ilgisiz gibi geldiler banada. On binlerce liralık cihazlar alıyoruz arada haber verseler daha iyi olurdu. Şiparişin hazırlanma süresinde hiç aramadım 1 hafta sonunda (hafta sonları hariç) sms olarak kargo bilgisi geldi . 2 günde de sistemim geldi.

Son olarak 12400F çok ısınan bir işlemci değil , stok soğutu gayet iş görüyor. Bütçenizi öncelik olarak m2 ssd nin kapasitesini artırmakta kullanmanızı tavsiye ederim.

Öncelikle 20 Nisan da ben de bu siteden sipariş vermiştim ve siparişim dün yani 9 Mayıs'ta kargolandı.
Muadillerine göre ucuzsa al ama benim gibi bekleyebilirsin haberin olsun.
Bir de müşteri hizmetlerine ulaşmak biraz zor.

-Belki SSD 1TB olabilir. 500 GB biraz yetersiz kalabilir.
-Ben genelde önerilen PSU degerinin bir üstünü alıyorum. 300 TL fazla verip 750W alabilirsiniz. Ama zaruri değil.
-Monitor IPS olduğu için görüntü daha iyidir. Ama rekabetçi oyun oynaycaksaniz daha aynı fiyata olan VA 165Hz olan monitörü de alabilirsiniz. Ama ben olsam sizin gibi IPS alırdım.
-Darbogaz olayi yaşanmaz sanırım.
-Sogutucu ortalama kaç dB de çalışıyor sitede yazmıyor ona bir bak istersen olmadı o soğutucuyu almayıp sonradan sessiz bir şeyler alabilirsin.
-Sanirim aldığın soğutucu yeterli.
-Ben açıkçası soğutucu almadım benim işlemci de 65 TDP. Bana stok sogutucu yeter dediler. Ama emin değilim herhal yeter.

Üstte de dediğim gibi benim gibi 18-19 gün paketin kargolamasını da bekleyebilirsin. Bu yüzden İstanbul da yaşıyorsan gidip dükkandan alman daha iyi olur. Onun dışında kasa güzel.

Son düzenleme:
Öncelikle çok teşekkür ederim Elimde 1 TB Hdd var o yüzden 500 yeterli olur diye düşündüm. Sistemi dün şipariş verdim fakat mail ime hala fatura gelmedi
Öncelikle 20 Nisan da ben de bu siteden sipariş vermiştim ve siparişim dün yani 9 Mayıs'ta kargolandı.
Muadillerine göre ucuzsa al ama benim gibi bekleyebilirsin haberin olsun.
Bir de müşteri hizmetlerine ulaşmak biraz zor.

-Belki SSD 1TB olabilir. 500 GB biraz yetersiz kalabilir.
-Ben genelde önerilen PSU degerinin bir üstünü alıyorum. 300 TL fazla verip 750W alabilirsiniz. Ama zaruri değil.
-Monitor IPS olduğu için görüntü daha iyidir. Ama rekabetçi oyun oynaycaksaniz daha aynı fiyata olan VA 165Hz olan monitörü de alabilirsiniz. Ama ben olsam sizin gibi IPS alırdım.
-Darbogaz olayi yaşanmaz sanırım.
-Sogutucu ortalama kaç dB de çalışıyor sitede yazmıyor ona bir bak istersen olmadı o soğutucuyu almayıp sonradan sessiz bir şeyler alabilirsin.
-Sanirim aldığın soğutucu yeterli.
-Ben açıkçası soğutucu almadım benim işlemci de 65 TDP. Bana stok sogutucu yeter dediler. Ama emin değilim herhal yeter.

Üstte de dediğim gibi benim gibi 18-19 gün paketin kargolamasını da bekleyebilirsin. Bu yüzden İstanbul da yaşıyorsan gidip dükkandan alman daha iyi olur. Onun dışında kasa güzel.

sizce müşteri hizmetlerini aramalı mıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi

@EmoWanKenobi

Son düzenleme:
Öncelikle çok teşekkür ederim Elimde 1 TB Hdd var o yüzden 500 yeterli olur diye düşündüm. Sistemi dün şipariş verdim fakat mail ime hala fatura gelmedi

sizce müşteri hizmetlerini aramalı mıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi

@EmoWanKenobi
İstersen bı ara ama dün kesilmemesi normal. Bende de şöyle oldu :
-20 Nisan : Sipariş verdim
-27 Nisan : Fatura kesildi ve paketlendi gözüktü
-3 Mayıs : Anakartım stoklarında yokmuş sevkiyat bekledik
-9 Mayıs : Siparişim kargoya verildi
Birkaç gün daha bekle çünkü şuan sitede "7 iş gününde kargoda yazıyor." Önümüzdeki günlerde muhtemelen fatura keserler. Şimdilik gerek yok gibi ama yine bilgi almak için arayabilirsin. Lakin müşteri hizmetleri ile konuşmak için bâya bekleyebilirsin.

Çok teşekkür ederim yardımınız için birkaç gün daha bekleyeyim
İstersen bı ara ama dün kesilmemesi normal. Bende de şöyle oldu :
-20 Nisan : Sipariş verdim
-27 Nisan : Fatura kesildi ve paketlendi gözüktü
-3 Mayıs : Anakartım stoklarında yokmuş sevkiyat bekledik
-9 Mayıs : Siparişim kargoya verildi
Birkaç gün daha bekle çünkü şuan sitede "7 iş gününde kargoda yazıyor." Önümüzdeki günlerde muhtemelen fatura keserler. Şimdilik gerek yok gibi ama yine bilgi almak için arayabilirsin. Lakin müşteri hizmetleri ile konuşmak için bâya bekleyebilirsin.

İşlemci:
Intel Core i5-12400F 2.5GHz 18MB önbellek 12 çekirdek 1700 10nm işlemci.
Anakart:
ASUS Prime B660M-K D4 Intel B660 LGA1700 DDR4 5333 HDMI VGA çift M.2 USB3.2 mATX anakart.
Ekran kartı:
ASUS GeForce Dual RTX 3060 V2 OC 12 GB GDDR6 ekran kartı.
RAM:
(Adata XPG 8 GB 3200MHz DDR4 Single kit RAM AX4U32008G16A-SR30) × 2
SSD:
Adata Legend 750 500GB PCI-e NVMe okuma 3500 MB – yazma 3000 MB M.2 SSD (ALEG-750-500gcs)
Kasa:
ASUS TUF Gaming GT301 RGB temperli cam USB 3.2 mid Tower kasa.
PSU:
ASUS TUF Gaming 550b 650W 80+ Bronze 135mm fanlı PSU.
İşlemci soğutucu:
Cooler Master Hyper 212 Spectrum Rainbow LED 120mm hava soğutucu.
Monitör:
ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms DisplayPort, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming monitör.
İşlemci soğutucu yeterli midir?
Bu sistemi özelleştirerek almayı düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1772269

EASTER-EG3 / INTEL I5-12400F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Easter-EG3 oyuncu bilgisayarı Intel i5-12400F ve ASUS GeForce Dual RTX 3060 V2 OC 12 GB güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.

Eki Görüntüle 1772270

www.gaming.gen.tr

Gaming gen TR güvenilir midir? İnternette çok fazla kargo sorunu şikayeti var sizce Gaming gen TR'den bu sistemi alınır mı?
Sistem pahalı gaming gen tr güvenilir fakat alışveriş yapmanızı önermiyorum konuları araştırırsanız problem yaşayan çok fazla insan olduğunu görebilirsiniz.
Örn:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı