i5-12400F ve RTX 3060 Ti sistem iyi mi?

4060 Ti ve 3060 Ti'nin verdiği FPS neredeyse aynı gidip 5-10 k fark vermek mantıksız.

Aynı değil dostum 4000 serisi DLSS 3.0 teknelojisi ve frame generation teknolojisi ile arada çok büyük performans farkı oluşuyor.

4060/4060ti 8 GB modelleri 3000 serisine kiÿasla fazlaca şisirilmiş kartlar. Fg dısında bir artısı yok.

Fakat bu frame generation moduyla birlikte elindeki kartla 4060'dan daha iyi bir performans alabilmen bile mümkün.

Sadece hikayeli oyunlarda kullanılabilecek bir teknoloji, evet bayağı yararlı fakat Online oyunlarda maalesef ban riski yüksek. Ve sadece NVIDIA değil AMD ekran kartlarını da sağlıyor diye biliyorum.

Aynı değil dostum 4000 serisi DLSS 3.0 teknelojisi ve frame generation teknolojisi ile arada çok büyük performans farkı oluşuyor.
Biraz önce paylaştıgım modla birlikte artık RTX 2000 ve 3000 serisi kartlarda da Frame Generation ozelliğinden yararlanabiliyorsunuz.

RTX 3060 kullanıcısıyım. Bencmark testinde 82 olan ortalama FPS'im 135'e çıktı 1080p ultra (Ray tracing kapali) detaylarda.

Dediğim gibi abuk subuk sitelerden almıyorum 4060 Ti var ama işlemciden kısıyorlar ve sıfır diye ikinci el veren var.

Pahalı olmuyor 4060 Ti alırdın diyorlar 5-10k fark çıkıyor ben o parayla monitör aldım.
Vatandan sistemlere girip girip özelleştirme yaparak sistemleri gözden geçirip uygun ve güçlü olanı alabilirsiniz. Ayrıca fiyatı normale göre daha pahalı ama alınmış bu yüzden hayırlı olsun demek düşer. İyi günlerde kullanın.

4060/4060ti 8 GB modelleri 3000 serisine kiÿasla fazlaca şisirilmiş kartlar. Fg dısında bir artısı yok.

Fakat bu Frame Generation moduyla birlikte elindeki kartla 4060'dan daha iyi bir performans alabilmen bile mümkün.

Fiyat varkı var vermektense 3060 Ti daha iyi.

Artık almışsınız zaten hocam, çoğu siteye de güvenmediğinizi söylemişsiniz. Hayırlı olsun, sizi yakın zamanda 1080P'de üzmez.

Dostum 2K oynuyorum hiçbir sıkıntısı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı