i5 12400F sistem nasıl?

Bütçe
50-55 bin arası
İyi değil. 12400F işlemci PCIe 5.0 destekliyor ama anakartın desteklemiyor. PCIe 5.0 ekran kartları çıktığında tam performans alabilmem için anakart değiştirmek zorunda kalırsın. PCIe 5.0, DDR5 destekli ve 4 ram slotlu bir anakart al. Ayrıca Asus yerine Gigabyte veya MSI marka anakart tavsiye ederim. Çünkü Asus anakartların bellek destek listesine baktığında 4 adet 32 GB bellek desteklediğini göremezsin genellikle. Halbuki MSI ve Gigabyte anakartlarda görürsün.
Gigabyte B550M K 4733 (OC) DDR4 soket am4 m.2 hdmı DP mATX anakart güzel mi peki

DDR5 Full setup attım hocam size alın geçin uğraşmayın. Ayrıca attığınız anakart DDR4.
Nedense hazır sistem de alasim gelmiyor beyki düzgün bi PC toplayamazsam attığınız link düşüncem (şimdi benim topladığım PC de anakart ekran kartı mı değiştirmem gerekiyor yoksa başka değişmem gereken parçalar var mı)

Nedense hazır sistem de alasim gelmiyor beyki düzgün bir PC toplayamazsam attığınız link düşüncem (şimdi benim topladığım PC de anakart ekran kartı mı değiştirmem gerekiyor yoksa başka değişmem gereken parçalar var mı)

Attığınız sistem tamamiyle alınmaz zaten o dediklerinizi değişseniz çok daha pahalıya gelecek bu devirde hazır sistem almak daha karlı toplamak çok mantıksız bir hareket olur sizin için attığım Full setup işinizi görür.

Nedense hazır sistem de alasim gelmiyor beyki düzgün bi PC toplayamazsam attığınız link düşüncem (şimdi benim topladığım PC de anakart ekran kartı mı değiştirmem gerekiyor yoksa başka değişmem gereken parçalar var mı)
Toplama sistemler çok pahalı oluyor. Sizin attığınız sistemden parça değiştirmeye kalksanız 60k olacak o sistem. O yüzden hazır almak daha mantıklı.

Attığınız sistem tamamiyle alınmaz zaten o dediklerinizi değişseniz çok daha pahalıya gelecek bu devirde hazır sistem almak daha karlı toplamak çok mantıksız bir hareket olur sizin için attığım Full setup işinizi görür.
Toplama sistemler çok pahalı oluyor. Sizin attığınız sistemden parça değiştirmeye kalksanız 60k olacak o sistem. O yüzden hazır almak daha mantıklı.
İkinizede güveniyorum birşey olursa tekrar yazarım ben biraz bakam attığınız link

Technopat Haberler

Geri
Yukarı