Söylemem Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 580 2 Aralık 2024 #11 RAM SSD daha iyi markalar kullanabilirsin Kingston Crucial gibi.
efe_qr Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #12 ahmttunc dedi: Eve C4 alıyorsun resmen. Çok kötü kanka kafadan 8bin kazık yiyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aç şu videoyu izle yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... aynı fiyat bandında önerebilirmisin ozaman?
ahmttunc dedi: Eve C4 alıyorsun resmen. Çok kötü kanka kafadan 8bin kazık yiyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aç şu videoyu izle yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... aynı fiyat bandında önerebilirmisin ozaman?
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 2 Aralık 2024 #13 ahmttunc dedi: Eve C4 alıyorsun resmen. Çok kötü kanka kafadan 8bin kazık yiyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aç şu videoyu izle yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam adama gülüp niye dalga geçiyorsun haha. Bilmiyor demek ki, ama sorması iyi olmuş.
ahmttunc dedi: Eve C4 alıyorsun resmen. Çok kötü kanka kafadan 8bin kazık yiyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aç şu videoyu izle yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam adama gülüp niye dalga geçiyorsun haha. Bilmiyor demek ki, ama sorması iyi olmuş.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.950 Çözümler 4 2 Aralık 2024 #14 efe_qr dedi: aynı fiyat bandında önerebilirmisin ozaman? Genişletmek için tıkla... İzle videoyu. Fallegan dedi: Hocam adama gülüp niye dalga geçiyorsun haha. Bilmiyor demek ki, ama sorması iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Frisby PSU görünce tutamadım. Söylemem dedi: RAM SSD daha iyi markalar kullanabilirsin Kingston Crucial gibi. Genişletmek için tıkla... Team T Ram’ler gayet iyi. Tek gördüğün sorun bu mu gerçekten?
efe_qr dedi: aynı fiyat bandında önerebilirmisin ozaman? Genişletmek için tıkla... İzle videoyu. Fallegan dedi: Hocam adama gülüp niye dalga geçiyorsun haha. Bilmiyor demek ki, ama sorması iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Frisby PSU görünce tutamadım. Söylemem dedi: RAM SSD daha iyi markalar kullanabilirsin Kingston Crucial gibi. Genişletmek için tıkla... Team T Ram’ler gayet iyi. Tek gördüğün sorun bu mu gerçekten?
candy388r Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #15 efe_qr dedi: hayır ya bilerek yazmadım kasa ve güç kaynağı dahil tabiki Frisby CX-500 750W 80+ Bronze 4xARGB FAN Mid Tower Siyah Mesh Gaming (Oyuncu) Kasa kasam da budur Genişletmek için tıkla... Çok büyük bir kazık. Azerbaycan'sa neyse ama çok ağır kazık. C4 PSU, 27 bin lira. Aldıysanız üzüldüm.
efe_qr dedi: hayır ya bilerek yazmadım kasa ve güç kaynağı dahil tabiki Frisby CX-500 750W 80+ Bronze 4xARGB FAN Mid Tower Siyah Mesh Gaming (Oyuncu) Kasa kasam da budur Genişletmek için tıkla... Çok büyük bir kazık. Azerbaycan'sa neyse ama çok ağır kazık. C4 PSU, 27 bin lira. Aldıysanız üzüldüm.
efe_qr Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #16 cidden anlamıyorum çok ama kasayı biraz kötü seçmişim
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.950 Çözümler 4 2 Aralık 2024 #17 candy388r dedi: Çok büyük bir kazık. Azerbaycan'sa neyse ama çok ağır kazık. C4 PSU, 27 bin lira. Aldıysanız üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Kendi toplamış, daha almamış. efe_qr dedi: cidden anlamıyorum çok ama kasayı biraz kötü seçmişim Genişletmek için tıkla... Attığım videoyu izle. Bu paraya 7500F sistem toplarsın.
candy388r dedi: Çok büyük bir kazık. Azerbaycan'sa neyse ama çok ağır kazık. C4 PSU, 27 bin lira. Aldıysanız üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Kendi toplamış, daha almamış. efe_qr dedi: cidden anlamıyorum çok ama kasayı biraz kötü seçmişim Genişletmek için tıkla... Attığım videoyu izle. Bu paraya 7500F sistem toplarsın.
efe_qr Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #18 candy388r dedi: Çok büyük bir kazık. Azerbaycan'sa neyse ama çok ağır kazık. C4 PSU, 27 bin lira. Aldıysanız üzüldüm. Genişletmek için tıkla... hayır almadım ahmttunc dedi: Kendi toplamış, daha almamış. Attığım videoyu izle. Bu paraya 7500F sistem toplarsın. Genişletmek için tıkla... peki bir kasa daha sorsam msi ın
candy388r dedi: Çok büyük bir kazık. Azerbaycan'sa neyse ama çok ağır kazık. C4 PSU, 27 bin lira. Aldıysanız üzüldüm. Genişletmek için tıkla... hayır almadım ahmttunc dedi: Kendi toplamış, daha almamış. Attığım videoyu izle. Bu paraya 7500F sistem toplarsın. Genişletmek için tıkla... peki bir kasa daha sorsam msi ın
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.950 Çözümler 4 2 Aralık 2024 #19 efe_qr dedi: hayır almadım peki bir kasa daha sorsam msi ın Genişletmek için tıkla... Sorma, msi kasa alma. Videoyu izlesene kankam adam akıllı bilgisayar toplamayı öğren. Bu foruma gelmesen 8bin liranı çöpe atacaktın.
efe_qr dedi: hayır almadım peki bir kasa daha sorsam msi ın Genişletmek için tıkla... Sorma, msi kasa alma. Videoyu izlesene kankam adam akıllı bilgisayar toplamayı öğren. Bu foruma gelmesen 8bin liranı çöpe atacaktın.
efe_qr Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #20 ahmttunc dedi: Sorma, msi kasa alma. Videoyu izlesene kankam adam akıllı bilgisayar toplamayı öğren. Bu foruma gelmesen 8bin liranı çöpe atacaktın. Genişletmek için tıkla... peki teşekkürler
ahmttunc dedi: Sorma, msi kasa alma. Videoyu izlesene kankam adam akıllı bilgisayar toplamayı öğren. Bu foruma gelmesen 8bin liranı çöpe atacaktın. Genişletmek için tıkla... peki teşekkürler