Eve C4 alıyorsun resmen. Çok kötü kanka kafadan 8bin kazık yiyorsun.
Aç şu videoyu izle yardımcı olur.
Eve C4 alıyorsun resmen. Çok kötü kanka kafadan 8bin kazık yiyorsun.
Aç şu videoyu izle yardımcı olur.
İzle videoyu.aynı fiyat bandında önerebilirmisin ozaman?
Frisby PSU görünce tutamadım.Hocam adama gülüp niye dalga geçiyorsun haha. Bilmiyor demek ki, ama sorması iyi olmuş.
Team T Ram’ler gayet iyi. Tek gördüğün sorun bu mu gerçekten?RAM SSD daha iyi markalar kullanabilirsin Kingston Crucial gibi.
Çok büyük bir kazık. Azerbaycan'sa neyse ama çok ağır kazık.hayır ya bilerek yazmadım kasa ve güç kaynağı dahil tabiki
Frisby CX-500 750W 80+ Bronze 4xARGB FAN Mid Tower Siyah Mesh Gaming (Oyuncu) Kasa
kasam da budur
Kendi toplamış, daha almamış.Çok büyük bir kazık. Azerbaycan'sa neyse ama çok ağır kazık.
C4 PSU, 27 bin lira. Aldıysanız üzüldüm.
Attığım videoyu izle. Bu paraya 7500F sistem toplarsın.cidden anlamıyorum çok ama kasayı biraz kötü seçmişim![]()
hayır almadımÇok büyük bir kazık. Azerbaycan'sa neyse ama çok ağır kazık.
C4 PSU, 27 bin lira. Aldıysanız üzüldüm.
peki bir kasa daha sorsam msi ınKendi toplamış, daha almamış.
Attığım videoyu izle. Bu paraya 7500F sistem toplarsın.
Sorma, msi kasa alma. Videoyu izlesene kankam adam akıllı bilgisayar toplamayı öğren. Bu foruma gelmesen 8bin liranı çöpe atacaktın.hayır almadım
peki bir kasa daha sorsam msi ın
peki teşekkürlerSorma, msi kasa alma. Videoyu izlesene kankam adam akıllı bilgisayar toplamayı öğren. Bu foruma gelmesen 8bin liranı çöpe atacaktın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.