theumtkyd
Hectopat
Teşekkür ederim. Peki bu sistem beni kaç yıl götürür sizce?Sistem uyumlu, P500A’da egzoz fanı bölümü desteği 120mm ve 140mm destekliyor. Ayrıca CL40 normal.
Teşekkür ederim. Peki bu sistem beni kaç yıl götürür sizce?Sistem uyumlu, P500A’da egzoz fanı bölümü desteği 120mm ve 140mm destekliyor. Ayrıca CL40 normal.
Teşekkür ederim. Peki bu sistem beni kaç yıl götürür sizce?
Çok iyi7 yıl garanti götürür o ekran kartı ve işlemci ile.
Bir de bu sistem sadece 30 bin TL civarı. Çok iyi değil mi?Güzel sistem.
Çok iyi3080'i baz alarak mı söylediniz 3070 Ti'ı mı?
Bir de bu sistem sadece 30 bin TL civarı. Çok iyi değil mi?
Hocam ama olumlu yorumlar var popüler bir kasa zaten.O kasanın hava akışı bayağı sorunlu, bol fan gerekli. Sıvı soğutucu ucuza kaçmayın bence çünkü bu markayı ilk kez duydum. Bütün yatırımı ekran karına yapmışsınız bence kasa ve sıvı soğutucuyu değiştiren. Kalitesiz çoğu sıvı soğutucu kaliteli hava soğutucudan kötü performans sunuyor. @hypercricial
Hocam ama 300 TL ekleyip sıvı soğutma almak daha mantıklı bence.Sıvı soğutucu gereksiz se224xt alsın yeterlidir direkt.
2k altı alacağın sıvı soğutucu dan hayır gelmez.Hocam ama olumlu yorumlar var popüler bir kasa zaten.
Hocam ama 300 TL ekleyip sıvı soğutma almak daha mantıklı bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.