i5 12400F sistem nasıldır?

KaiserO

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600x
Nvdia RTX 4060
32 Gb 3200 Mhz Ram
1 TB M2 SSD
COOLER MASTER Hyper 212 Black Soğutucu
Son düzenleyen: Moderatör:
FG artık uygulamalar ile de sağlanıyor. NVIDIA'nın vermediğini modcular sağ olsun veriyor. Steam de uygulamaları bile var. Bence 4 serisi giriş kartlar cacık oldu.

Kısmen bende öyle düşünüyorum ancak fg modlarının birçoğu çalışmadı, en son Dragon's Dogma 2 için denedim (3060 Ti ile) ama mod FPS vermesi gerekirken hem stabiliteyi bozdu hem de FPS düştü, bundan önce denediklerimde aynı sonucu verdi.

Kısmen bende öyle düşünüyorum ancak fg modlarının birçoğu çalışmadı, en son Dragon's Dogma 2 için denedim (3060 Ti ile) ama mod FPS vermesi gerekirken hem stabiliteyi bozdu hem de FPS düştü, bundan önce denediklerimde aynı sonucu verdi.
Steam de satılan ördek logolu uygulama ile mi denedin ?

Steam de satılan ördek logolu uygulama ile mi denedin?

Evet, loseless scaling uygulamasını da denedim, bahsettiğim modlar çalışmayınca kendisi ile denedim hatta tüm ölçeklendirme modlarını teker teker denedim ancak görüntü akışını bozmaktan başka hiçbir işe yaramadı.

Evet, loseless scaling uygulamasını da denedim, bahsettiğim modlar çalışmayınca kendisi ile denedim hatta tüm ölçeklendirme modlarını teker teker denedim ancak görüntü akışını bozmaktan başka hiçbir işe yaramadı.
Diablo 4 ve Wutherinvaves de denedim ve 60fps animeler izlemek için ve sonuç almıştım.

Kusursuz çalışana kadar yinede 3 dolarlık güzel bir çözüm :)

RDR2 ve GTA 5 Online oynayacağım. Drop yaşar mıyım? Diğer soru ise bu sistem alınır mı?
INTEL I5 12400F - RTX 4060 8C 8G - PRO H610M-E DDR4 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kanka bunuda alabilirsin az bir farka 4060

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı