i5 12400F sistem ne kadar eder?

2060 super sisteme 19bin verenede acıdım vallahi, çok yazık. Kim bilir hangi küçük çocuğun babasının parasına kondun.

20 bine nerede bulabiliyosun tam olarak bakabilir miyim?
35-40 mış 🤣

Buyur dostum benim. Kaç liraymış iyi bak olur mu?

@Deniz Boğa baktın mı dostum? Kaç liraymış?

2060 Super sisteme 19bin verenede acıdım vallahi, çok yazık. Kim bilir hangi küçük çocuğun babasının parasına kondun.

35-40 mış 🤣

Buyur dostum benim. Kaç liraymış iyi bak olur mu?

Attığın sitede en ucuz monitör 4 bin attığım model ayarında koysan 25'i falan buluyor.

Attığın sitede en ucuz monitör 4 bin attığım model ayarında koysan 25'i falan buluyor.
Evet sıfır alınabiliyor o paraya. Monitörü attığım siteden almak zorunda değilsin bu ikincii. 27 inç 1080p ips monitörler 4 4.5 rahat bulunuyor. Yav her şeyi geçtim senin sistemin ikinci el. Az insaf be utanmadın mı şunu yazarken?

Ayrıca senin monitörün markası rezalet. Kullandığı panel bile belli değil.

Sıfırı 25’se senin evde oynadığın sistem satarken 25 mi ediyor dostum benim? Millet enayi mi senin sistemine 25-30 bin versin 24’e sıfır varken? Bir siz akıllısınız. Buralarda sana ekmek yok.

Evet sıfır alınabiliyor o paraya. Monitörü attığım siteden almak zorunda değilsin bu ikincii. 27 inç 1080p IPS monitörler 4 4.5 rahat bulunuyor. Yav her şeyi geçtim senin sistemin ikinci el. Az insaf be utanmadın mı şunu yazarken?

Benimkinin ikinci el olduğunu nereden çıkardınız? 23.11.24 faturalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sıfır alınabiliyor o paraya. Monitörü attığım siteden almak zorunda değilsin bu ikincii. 27 inç 1080p IPS monitörler 4 4.5 rahat bulunuyor. Yav her şeyi geçtim senin sistemin ikinci el. Az insaf be utanmadın mı şunu yazarken?

Ayrıca senin monitörün markası rezalet. Kullandığı panel bile belli değil.

Sıfırı 25'SE senin evde oynadığın sistem satarken 25 mi ediyor dostum benim? Millet enayi mi senin sistemine 25-30 bin versin 24'e sıfır varken? Bir siz akıllısınız. Buralarda sana ekmek yok.

Ben alıcı bulmak ya da değer yükseltmek için yazmıyorum zaten ben kendim gittim sıfır aldım ben kurdum 27 bin TL para verdim burada da ederi ne diye sormaya geldim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı