i5-12400F sürekli 4.2 GHz'de çalışıyor

Dokei

Decapat
Daha fazla  
Hiçbirşeyle uğraşmazken bile böyle ne yapmam lazım?

Bir de disk bazen gereksiz yere yüzde 100 oluyor. Ben bir ayar mı açtım acaba?

Ek olarak PC açıldıktan sonra 3-5 dakikaya kadar yüksek fan sesiyle çalışıyor. Sonra sessizleşiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.hocam BIOS'tan herhangi bir ayar yaptınız mı veya denetim masasında güç ayarlarında hangisi seçili?
2.hocam CrystalDiskInfo'dan disk sağlığınıza bakın, bir de diskiniz HDD mi SSD mi?
3.yüksek derecelerde çalıştığı için fan ses çıkarıyor olabilir işlemciniz boşta ve oyunda kaç derece çalışıyor?

1.hocam BIOS'tan herhangi bir ayar yaptınız mı veya denetim masasında güç ayarlarında hangisi seçili?
2.hocam CrystalDiskInfo'dan disk sağlığınıza bakın, bir de diskiniz HDD mi SSD mi?
3.yüksek derecelerde çalıştığı için fan ses çıkarıyor olabilir işlemciniz boşta ve oyunda kaç derece çalışıyor?

BIOS'a dokunmadım RAM'ler bile 2133 de çalışıyor o yüzden.
Windows'un kendi ayarlarında sağlığı 97 gözüküyor yüzde olarak.
Duvar kâğıdı ekranında neden bu kadar zorlansınki Wallpaper Engine tek çalışıyor açılırken.

Güç seçenekleri'nden yüksek performans modunu Dengeli'ye çekersen düzelir, sadece gerektiğinde 4.2 GHz'e çıkar.

Dengelide zaten hocam.

1744725076808.png

ek olarak sıvı soğutma takılı işlemciye 120 mmlik

Bu takılı kızmayın Rampage aldım diye 1 sene önceydi zar zor buldum uygun diye almıştım sistemin yanında PC'den pek anlamıyordum şahsen

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı