i5 12400F termal macun sürülmesine rağmen işlemci 95 dereceyi buluyor

Yigido_08

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. i5 12400F işlemcisine sahibim. Geçen haftalardan bu yana işlemcimde genel olarak ısınma problemi vardı örneğin FC 25 NFS Heat gibi oyunlarda derece 95 100'lere dayanıyordu. Bu arada işlemci soğutucum da Intel'in kendi stok fanı. Artık macun değişiminin zamanı geldiğini düşünüp MX-4 termal macun sipariş ettim bugün geldi sürdüm. Her şey tamam derken hiçbir şey değişmemiş gibi aynı sıcaklık değerlerini aldım. Yanlış sürdüğümden şüphelenerek tekrar söküp baktığımda macun gayet de iyi bir şekilde yayılmıştı. Güç seçenekleri kısmından vesaire dengeliye almama rağmen FC 25 NFS Heat gibi oyunlarda hala 95 ve üstü dereceler almaya devam ediyorum ve aşırı moralimi bozdu bu iş. Sorunuma yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Buradan aldım hocam 1 günde geldi.

Buradan aldım hocam 1 günde geldi.

Tamamdır çok teşekkür ederim bir de şunu sormak istiyorum bu kule tipi bir fan olduğu için RAM'e engel olmaz değil mi ayrıca egzoz fanını engelleyebilir mi?

Tamamdır çok teşekkür ederim bir de şunu sormak istiyorum bu kule tipi bir fan olduğu için RAM'e engel olmaz değil mi ayrıca egzoz fanını engelleyebilir mi?
kasanızın boyutuna bağlı benimki küçük olmasına rağmen sıkıntı yaratmadı zaten fanlarını istediğiniz yükseklikte takabiliyorsunuz rami korumak için eğer egzoz fan sıkıntı çıkarır ise onu sökersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…