kierkegaard
Hectopat
- Ekran kartı
- Msi 3070 ti
- Anakart
- B660m
- İşlemci
- i5 2400f
Sistemi yeni topladim sayilir. Path of Exile oynuyordum uzunca bir sure de oynadim ancak bir sure sonra oyundan atmalar basladi. Oyun ciktiginden beri crash kronik sorun oldugu icin dun Epic Games'ten aldigim AC Valhalla'yi kurdum. Bir muddet ilerledikten sonra bu oyundan da atmaya basladi.
Valhalla'da menchmark testi vardi baktigimda GPU sicakligi 65-70 derece arasindaydi, tatmin olmadim MSI Afterburner kurdum orada da oyun ici sicaklik 65-70 arasinda cikti.
Ekran kartini ucuz aldim acaba sahte mi diye GPU-Z uygulamasini kurdum herhangi bir problem algilamadi.
Windows 11 kullanıyorum, guncel surumu kullanıyorum. Ekran karti suruculerim de guncel. Sistemim su sekilde;
Valhalla'da menchmark testi vardi baktigimda GPU sicakligi 65-70 derece arasindaydi, tatmin olmadim MSI Afterburner kurdum orada da oyun ici sicaklik 65-70 arasinda cikti.
Ekran kartini ucuz aldim acaba sahte mi diye GPU-Z uygulamasini kurdum herhangi bir problem algilamadi.
Windows 11 kullanıyorum, guncel surumu kullanıyorum. Ekran karti suruculerim de guncel. Sistemim su sekilde;
- MSI Pro B660M anakart.
- Intel i5 12400F islemci.
- MSI 3070 Ti.
- 2x8 RAM.
- 1 TB SSD.
- EVGA 650W Gold guc kaynagi.