anilcaliskan
Megapat
- Makaleler
- 1
- RAM
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8)
- SSD veya HDD modeli
- Sandisk Plus 240GB
- Ekran kartı
- Gigabyte RX6600 Eagle 8GB
- Anakart
- MSI B660M Bazooka
- İşlemci
- Intel 12400F
Sistemimde işlemci kullanımı %2-3, ekran kartı kullanımı %0, %1 bandında gezerken bile tarayıcıya tıklıyorum mouse ikonunda bir çark dönmeye başlıyor. Keza her hangi bir uygulama açacağım zamanda aynı şey oluyor. Bir şey kopyalıyorum, bir yere yapıştırmak istediğimde 5-6 saniye sonra geliyor. Yazarken şu an bile bir noktada yazdıklarım takılıyorum 4-5 saniye sonra toplu geliyor. Anlayamadığım bir kasma sorunu var sistemde.
Donanımım da fena değil ve bildiğim kadarıyla Hackitosh ile uyumlu. Sistemi ilk kurarken gerekli testleri yapmıştım ve bütün puanlarım donanımım ile aynı seviyede çıkmıştı, almam gereken puanı aldım yani. Windows tarafında bir sorunumda yok, yani donanımsal bir şey değil.
Kasamın hava akışı iyi, boşta 40 derece yükte 60-70 derece bandındayım.
Sorun nerede tespit edemiyorum.
Config dosyam aşağıdadır.
we.tl
Donanımım da fena değil ve bildiğim kadarıyla Hackitosh ile uyumlu. Sistemi ilk kurarken gerekli testleri yapmıştım ve bütün puanlarım donanımım ile aynı seviyede çıkmıştı, almam gereken puanı aldım yani. Windows tarafında bir sorunumda yok, yani donanımsal bir şey değil.
Kasamın hava akışı iyi, boşta 40 derece yükte 60-70 derece bandındayım.
Sorun nerede tespit edemiyorum.
Config dosyam aşağıdadır.
WeTransfer | Send Large Files Fast
The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free.
Son düzenleme: