i5-12400F vs R5 7500F

Gerçekten pes. Elimden kaç tane işlemci geçti benim. Tecrüben yok diyor hala. Daha sistem bile belirtmiyorsunuz, Pentium falan vardır herhalde. Sizi de göz ardı ediyorum. Mizah seviyeniz bile ortada belli oluyor.

Gerçekten pes. Elimden kaç tane işlemci geçti benim. Tecrüben yok diyor hala. Daha sistem bile belirtmiyorsunuz, Pentium falan vardır herhalde. Sizi de göz ardı ediyorum. Mizah seviyeniz bile ortada belli oluyor.
Mizah yapmıyordum oysaki.

Son düzenleyen: Moderatör:

Usta öncelikle Allah sana sabır versin, iyi bile uğraşmışsın bununla. Ben senin yerinde olsam bu kadar sabredemezdim. Ve konunun üstünde çokça haklısın 7500F, 12400F'e kıyasla açık ara önde bir CPU. Kaldı ki illa işin içine OC girecekse 7500F'e de OC yapalım, adil bir kıyas olsun . Ayrıca Intel 10 nm kullanırken, AMD bu seride 5nm kullanıyor. OC yarışında dahi sıcaklık performansında sırf nm farkından kaybeder. Kısacası dediğim gibi haklısın. Bu arkadaşa laf yetiştirerek çokça uğraşmışsın.

Biri 6bin biri 3bin TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…