i5 12400F vs Ryzen 5 7500F sistem

2 sisteminde dez avantajları var birinde işlemci güçlü birinde VRAM yetersiz.

@Takvaa çok komikse bizde gülelim birader.

Komik RTX 4060 Ti RTX 4060 RX 6700XT'nin içinden geçer şu 8 GB VRAM yetmez muhabbetini bırakın artık abdullah bir video çekti diye herkes 8 GB VRAM'e düşman oldu:)

7500F 13400F'i bile geride bırakırken, 12400F'den daha zayıf olduğunu düşünmeniz ilginç.

Konuyu çok ters anlamışsınız hocam. Diyorum ki 7500Fli sistemde ekran kartı 4060 Ti 16 GB olabilir VRAM yetersiz diyorum yoksa 7500F çok iyi bir işlemci hepsini gömer bırakır.

Komik RTX 4060 Ti RTX 4060 RX 6700XT'nin içinden geçer şu 8 GB VRAM yetmez muhabbetini bırakın artık abdullah bir video çekti diye herkes 8 GB VRAM'e düşman oldu:)

Bütün forum bas bas bağırıyor ama siz hala koyun gibi 8 GB VRAM'i savunuyorsunuz. Hayatında kaç kere Last of Us oynadın bilmem ama oyun en yüksek ayarlarda 9 GB VRAM yiyor hadi gel de açıkla şimdi.

Bütün forum bas bas bağırıyor ama siz hala koyun gibi 8 GB VRAM'i savunuyorsunuz. Hayatında kaç kere Last of Us oynadın bilmem ama oyun en yüksek ayarlarda 9 GB VRAM yiyor hadi gel de açıkla şimdi.
param buna yetiyor sizinde öneriniz varsa buyurun merak ediyorum

4060 Ti daha performanslı, teknoloji yönünden daha ileride ama 6700 XT sistem DDR5 olduğu için daha geliştirmeye önü açık. Uzun süre upgrade yapmam derseniz 4060 Ti, 2-3 sene sonra ekran kartını yükseltirim derseniz 6700 XT daha mantıklı.
kafam çok karıştı 😅😅 benimde çok bilgim yok bu yüzden bir şey diyemiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı