Cinebench yaparken mmıo locku savelemeyi unutmuşum saveleyip yaptığımda sonuçlar neredeyse aynıydı.
Speedshift'i tikleyip 0 yaptığımda 4 oldu ve bd procohotun tikini kaldırdım.
Bir de işlemci oyun oynarken çok ısınmasın istiyorum mümkünse.
Oyundan oyuna değişir. Kendin test etmen lazım. Ekran kartını besleyebiliyorsa limitte sıkıntı yok.
45 in altına düşürsem sorun çıkmaz değil mi? 35 watt mesela?İnternetteki verilere göre 45W TDP normal değerdir.
Performans düşer başka bir şey olmaz.45 in altına düşürsem sorun çıkmaz değil mi? 35 watt mesela?
Cinebench dediğiniz kısmı anlayamdım bende TS bench üzerinden yaptım umarım doğru yapmışımdır.TPL sekmesinde MMIO locklu değilse locklayın. Kaydedin çıkın.
Limits sekmesine clear çekin. Cinebench testi açın multi Core. Test bitmeye yakın limits sekmesini yollayın. Ona göre ayar önerelim
Cinebench dediğiniz kısmı anlayamdım bende TS bench üzerinden yaptım umarım doğru yapmışımdır.
sıcaklık ortalama olarak 85. 35 watt kullandıTest alanı olarak Cinebench'de yaparsanız sıcaklıkları ve skorları takip edip ona göre sınırlama çekebiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.