Escape from Tarkov vs Arc Raiders

ErnY

Hectopat
Katılım
6 Nisan 2021
Mesajlar
369
Çözümler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Kaldırım Mühendisi
Arkadaşlar, EFT'nin Steam'e gelmesinin şerefine oyuna tekrar başlamayı düşünüyorum ama sizce Arc Raiders mı EFT mi? İkisi de 40 dolar (EFT için paket alacağım ondan 40 dolar). Arc Raiders da o civarda diye biliyorum. Benim ön yargım biraz Arc Raiders tarafına karşı, sanki oyunun hype'ı kaybolacak gibi geliyor bir süre sonra ve sanırsam bir süre sonra çok tekrara düşüyormuş oyun. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
EFT biteceğini sanmıyorum anca kendi kendini bitirir ki bu olucak takmıyor yapımcı bildiğin insanları saatlerde sıra beklemek vs kaç yıldır oynuyorum ama yok bıktırdı kendinden hilecilere çözümleri bile yok artık. İstediğim kadar yatiyim sessiz gidiyim hiç gözükmeyen bir yerde durur iken birisi gelip taramaya başlasın. 10 maçın 1 inde hile ile karşılaşıyorum artık. Şuanda extraction shooter olarak bi arena breakout oynayabiliyorum. Hile gelince reportlayınca gerçekten banlıyorlar ve eşyalarımı geri veriyorlar wipe sistemi olmaması biraz kolaylaştırıyor ama yapıcak bir şey yok. Arc raiders bence de belli bir süre sonra hype kaybedebilir ama bu kısa sürede olmaz EFT kadar köklü bir oyun değil sonuçta.
 
Arkadaşlar, EFT'nin Steam'e gelmesinin şerefine oyuna tekrar başlamayı düşünüyorum ama sizce Arc Raiders mı EFT mi? İkisi de 40 dolar (EFT için paket alacağım ondan 40 dolar). Arc Raiders da o civarda diye biliyorum. Benim ön yargım biraz Arc Raiders tarafına karşı, sanki oyunun hype'ı kaybolacak gibi geliyor bir süre sonra ve sanırsam bir süre sonra çok tekrara düşüyormuş oyun. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ben tarkov beğenmedim. Arc raiders banada hype kaybolur gibi geliyor 2026 içinde. Pubg de aynı tarz oyun piyasaya sürecek 2026 da. Ama Tarkovun yıllardır kemik kitlesi var. Daha uzun soluklu olur bence arc raiderse göre.
 
Dostum EFT'de inanılmaz bir optimizasyon sorunu var. Geçmişte oynadığına göre sende biliyorsundur. Arc raiders oynamadım fakat izlemelerime göre EFT geçmişi olan birini epey saracak bir oyun gibi duruyor.
 
Arc Raiders kendine bir kemik kitle bulursa Hype sonrası yaşamaya devam eder ama bulabileceğini pek sanmıyorum açıkçası.

Onun dışında EFT bence oynanacak bir oyun değil. Neden böyle dediğimi biraz araştırırsanız anlarsınız. Eğer para problem degilse ARC raiders alıp zevkini çıkarana kadar oynayın sonrasında ne yapacağınıza o zaman bakarsınız artık.
 
Arc raiders kendine bir kemik kitle bulursa hype sonrası yaşamaya devam eder ama bulabileceğini pek sanmıyorum açıkçası.

Onun dışında EFT bence oynanacak bir oyun değil. Neden böyle dediğimi biraz araştırırsanız anlarsınız. Eğer para problem degilse Arc raiders alıp zevkini çıkarana kadar oynayın sonrasında ne yapacağınıza o zaman bakarsınız artık.

Şu an ikisinden birini seçeceğim zaten aynı fiyat ama optimizasyon konusunda evet maalesef leş gibi ben kendi sistemimde pek sorun yaşamıyorum ama bazen gerçekten can sıkıyor sot haritasında falan ama Arc raiders sanki çok hype oyunu gibi geliyor bir de araştırdığım kadarıyla bir süre sonra görevler ve oynanış tekrara düştüğünden şikayetçi birkaç kişi tarkovda bu muhabbeti hiç yaşamadım. ek olarak nikitaya burdan sevgiler tarkovu inanılmaz sevip aynı zamanda inanılmaz nefret ediyorum maalesef
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı