i5 12450H laptopta GPU aşırı ısınıyor

irfantr452

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i512450H RTX3050 4GB 32GB Ram
Meslek
İş arıyor
CPU 70-75 dereceyi görüyor oyunlarda. Özellikle düzgünleştirme vb açınca. Bilgisayarı alalı 5 ay oldu. Bunu nasıl düzeltebilirim bilmiyorum. Tavsiyesi olan var mı?
Ya da bu normal mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-30 153718.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-30 153718.png
    229,2 KB · Görüntüleme: 42
Normal bir değer, yüksek değil cok. Modeli nedir tam?

CPU 70-75 dereceyi görüyor oyunlarda. Özellikle düzgünleştirme vb açınca. Bilgisayarı alalı 5 ay oldu. Bunu nasıl düzeltebilirim bilmiyorum. Tavsiyesi olan var mı?
Ya da bu normal mi?

Bildiğim kadarıyla laptopta bunlar normal derece, 85-90 derece arasına kadar. Termal macun ve toz temizliği yaparsanız hafif bir etkisi olabilir. Hayırlı bayramlar.

Bu normal, eğer fazla rahatsız oluyorsanız kaliteli bir termal macun ile macunları yenilemenizi öneririm.

Sıcaklık laptop için normal, eğer firmanın yüklediği fan hızını artıran bir uygulaman varsa ordan fan hızını fullemeyi deneyebilirsin

Ya da bu normal mi?

Hangi laptop bu aynı işlemciden var 84'ten aşağı inmiyor sizinki harika çalışıyor. Hani resmen konu troll desem yeri var o derece normal

Bildiğim kadarıyla laptopta bunlar normal derece, 85-90 derece arasına kadar. Termal macun ve toz temizliği yaparsanız hafif bir etkisi olabilir. Hayırlı bayramlar.
anladım teşekkür ederim size de hayırlı bayramlar

Bu normal, eğer fazla rahatsız oluyorsanız kaliteli bir termal macun ile macunları yenilemenizi öneririm.
Rahatsız ediyor ister istemez

Hangi laptop bu aynı işlemciden var 84'ten aşağı inmiyor sizinki harika çalışıyor. Hani resmen konu troll desem yeri var o derece normal
Excalibur g770

Oyunlarda çıkıyor demişsiniz. Bu sıcaklıklar çok normal. Benim laptopta sıvı metal var Valorant'ta 80 81 dereceleri görüyor.
Cs 2 de 75 dereceyi gördüm bugün

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı