Pc isteyen birisi
Decapat
Daha fazla
NVIDIA denetim masasından "en yüksek performans" tikleyin, denetim masasından "en yüksek performans" tikleyin, cihazı 6 ay ve daha uzun süre önce aldıysanız macun ve bakım yapın, Sarjda değilse sarja takın.Merhaba arkadaşlar. Sistem bilgilerini belirttim bu sekilde Valorant'ta 130 150 FPS arası alıyorum. Ancak soyle bir sorun var islemciyi ve ekran kartını düşük kullanıyor. Ekran kartı yuzde 45 50 arası işlemciyi ise yuzde 20 25 arası kullanıyor. Bu kullanımları arttırabilir miyim? Daha yüksek FPS almak istiyorum.
Oyunu oynadığınız ayarlar nedir?Merhaba arkadaşlar. Sistem bilgilerini belirttim bu sekilde Valorant'ta 130 150 FPS arası alıyorum. Ancak soyle bir sorun var islemciyi ve ekran kartını düşük kullanıyor. Ekran kartı yuzde 45 50 arası işlemciyi ise yuzde 20 25 arası kullanıyor. Bu kullanımları arttırabilir miyim? Daha yüksek FPS almak istiyorum.
1920 ye 1080 de oynuyorum.Grafikler orta ayarda.V sync gibi özelllikler kapalı.Oyunu oynadığınız ayarlar nedir?
1920'ye 1080 de oynuyorum. Grafikler orta ayarda. V-Sync gibi özelllikler kapalı.
Hocam ayarları en yükseğe alarak dener misiniz aynı şekilde düşüğü de deneyin ve sonuçları yazın muhtemelen darboğaz oluyor ve Valorant gibi bir oyunda normal.
Bunun yanı sıra CPU-Z indirip RAM bilgilerini atabilirseniz güzel olur tek slot RAM'iniz varsa oda darboğazı arttırır bayağı.
Birazdan deneyip atarım hocam. RAM 2X8.
Yuksek ayarlarda bu şekilde hocam.Hocam ayarları en yükseğe alarak dener misiniz aynı şekilde düşüğü de deneyin ve sonuçları yazın muhtemelen darboğaz oluyor ve Valorant gibi bir oyunda normal.
Bunun yanı sıra CPU-Z indirip RAM bilgilerini atabilirseniz güzel olur tek slot RAM'iniz varsa oda darboğazı arttırır bayağı.
Yuksek ayarlarda bu şekilde hocam.Hocam ayarları en yükseğe alarak dener misiniz aynı şekilde düşüğü de deneyin ve sonuçları yazın muhtemelen darboğaz oluyor ve Valorant gibi bir oyunda normal.
Dusuk ayarlarda ise bu şekilde.Hocam ayarları en yükseğe alarak dener misiniz aynı şekilde düşüğü de deneyin ve sonuçları yazın muhtemelen darboğaz oluyor ve Valorant gibi bir oyunda normal.
Birazdan deneyip atarım hocam. RAM 2X8.
Yuksek ayarlarda bu şekilde hocam.
Yuksek ayarlarda bu şekilde hocam.
Dusuk ayarlarda ise bu şekilde.
Hocam fps düşük olan yüksek ayar fazla olan düşük ayar.Uygulamayi kullanmayi pek bilmiyorum daHocam biraz karışık olmuş hangisi düşük hangisi yüksek anlamadım
Hocam FPS düşük olan yüksek ayar fazla olan düşük ayar. Uygulamayi kullanmayi pek bilmiyorum da
Tamam hocam.Ama suan evde deilim Bir kac saate atarım.İyi akşamlar.Hocam galiba yüksek ayarda iken fotoğrafı çektiğiniz mekan benzer değil, oyun içi mekandan bahsediyorum.
Değerler tam tersi olsa bir şey demem fakat garip duruyor yüksek ayarlarda kullanımın daha da düşmesi.
Oyunda aynı noktadayken ssleri alır mısınız?