G grosQ Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #1 Ekran kartı: RTX 4050. İşlemci: i5 12450H. 16 GB RAM(Single) Oyun oynarken %100 CPU kullanıyor, %50 bazen 40 GPU kullanıyor bu da aşırı derece kasmaya neden oluyor. Nasıl düzelteceğim?
Ekran kartı: RTX 4050. İşlemci: i5 12450H. 16 GB RAM(Single) Oyun oynarken %100 CPU kullanıyor, %50 bazen 40 GPU kullanıyor bu da aşırı derece kasmaya neden oluyor. Nasıl düzelteceğim?
navnmoya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 555 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #2 NVIDIA Denetim Masası PhysX ayarlarından otomatik seç seçeneği işaretli değilse işaretler misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS G grosQ Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #3 NASIL YANİ navnmoya dedi: NVIDIA Denetim Masası PhysX ayarlarından otomatik seç seçeneği işaretli değilse işaretler misiniz? Genişletmek için tıkla... otomatik seçteymiş Artı 0 Eksi
NASIL YANİ navnmoya dedi: NVIDIA Denetim Masası PhysX ayarlarından otomatik seç seçeneği işaretli değilse işaretler misiniz? Genişletmek için tıkla... otomatik seçteymiş
navnmoya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 555 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #4 grosQ dedi: Nasıl yani. Otomatik seçteymiş. Genişletmek için tıkla... Daha önce MSConfig ayarlarıyla hiç oynadınız mı ve çözünürlük ve Hz değerlerini Max'a çekip deneyin bir de. Artı 0 Eksi
grosQ dedi: Nasıl yani. Otomatik seçteymiş. Genişletmek için tıkla... Daha önce MSConfig ayarlarıyla hiç oynadınız mı ve çözünürlük ve Hz değerlerini Max'a çekip deneyin bir de.
KS KS G grosQ Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #5 navnmoya dedi: Daha önce MSConfig ayarlarıyla hiç oynadınız mı ve çözünürlük ve Hz değerlerini Max'a çekip deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Ms Config'le oynamadım hiç Hz değerleri ve çözünürlük Max'da Artı 0 Eksi
navnmoya dedi: Daha önce MSConfig ayarlarıyla hiç oynadınız mı ve çözünürlük ve Hz değerlerini Max'a çekip deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Ms Config'le oynamadım hiç Hz değerleri ve çözünürlük Max'da
navnmoya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 555 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #6 grosQ dedi: Ms Config'le oynamadım hiç Hz değerleri ve çözünürlük Max'da. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarınız yüksekte iken bile böyleyse bilemedim hocam bundan sonrasını anlayamam maalesef. Artı 0 Eksi
grosQ dedi: Ms Config'le oynamadım hiç Hz değerleri ve çözünürlük Max'da. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarınız yüksekte iken bile böyleyse bilemedim hocam bundan sonrasını anlayamam maalesef.
KS KS G grosQ Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #7 navnmoya dedi: Oyun ayarlarınız yüksekte iken bile böyleyse bilemedim hocam bundan sonrasını anlayamam maalesef. Genişletmek için tıkla... En yükseğe alsam bile düşük GPU kullanımı verıyor Artı 0 Eksi
navnmoya dedi: Oyun ayarlarınız yüksekte iken bile böyleyse bilemedim hocam bundan sonrasını anlayamam maalesef. Genişletmek için tıkla... En yükseğe alsam bile düşük GPU kullanımı verıyor
shase Decipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 499 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7640HS Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4060 (8GB VRAM, 120W TDP) RAM: 16GB GDDR5 Depolama: 1TB NVMe SSD Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #8 laptop sıcaklık değerlerine bakabilir misiniz? cihazın tam modeli nedir? Son düzenleme: 26 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 4.966 Çözümler 22 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #9 RAM olarak Dual'e geçmenizi öneririm ve cihazda MUX switch diye özellik olması lazım o ayar açık değilse açar mısınız? Cihaz markası nedir? Artı 0 Eksi
RAM olarak Dual'e geçmenizi öneririm ve cihazda MUX switch diye özellik olması lazım o ayar açık değilse açar mısınız? Cihaz markası nedir?
KS KS G grosQ Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #10 muratscd dedi: RAM olarak Dual'e geçmenizi öneririm ve cihazda MUX switch diye özellik olması lazım o ayar açık değilse açar mısınız? Cihaz markası nedir? Genişletmek için tıkla... excalibur g870 mux switch açık shase dedi: laptop sıcaklık değerlerine bakabilir misiniz? cihazın tam modeli nedir? Genişletmek için tıkla... excalibur g870 sıcaklık değerleri laptop dün bakımdan geldı ve bu sorun aldığımdan beri var muratscd dedi: RAM olarak Dual'e geçmenizi öneririm ve cihazda MUX switch diye özellik olması lazım o ayar açık değilse açar mısınız? Cihaz markası nedir? Genişletmek için tıkla... Dual'e geçincede düzeltmezse 16 GB RAM'e 1700 TL para bayılmak istemiyorum Artı 0 Eksi
muratscd dedi: RAM olarak Dual'e geçmenizi öneririm ve cihazda MUX switch diye özellik olması lazım o ayar açık değilse açar mısınız? Cihaz markası nedir? Genişletmek için tıkla... excalibur g870 mux switch açık shase dedi: laptop sıcaklık değerlerine bakabilir misiniz? cihazın tam modeli nedir? Genişletmek için tıkla... excalibur g870 sıcaklık değerleri laptop dün bakımdan geldı ve bu sorun aldığımdan beri var muratscd dedi: RAM olarak Dual'e geçmenizi öneririm ve cihazda MUX switch diye özellik olması lazım o ayar açık değilse açar mısınız? Cihaz markası nedir? Genişletmek için tıkla... Dual'e geçincede düzeltmezse 16 GB RAM'e 1700 TL para bayılmak istemiyorum