servan23
Picopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla  

Merhaba, 1 hafta önce falan Lenovo IdeaPad Gaming laptop aldım. İlk başlarda deneyim olarak bir sıkıntısı yoktu. Birkaç gün sonra mouse imlecinde takılma sorunu ortaya çıktı sonraki gün sorun ortadan kalktı. Ben bu sorunun Mouse'tan kaynaklandığını düşündüm ilk başta ama artık mouse'tan olmadığından kesinlikle eminim. Bugün tekrar aynı sorunu yaşadım mouse imlecinde takılmalar oldu. Oyun oynamayı denedim Forza Horizon 5, örnek vereyim dün indirdim ilk oynadığım zamanlar mis gibi çok akıcı oynuyordum ama şimdi tıpkı mouse imleci gibi takılma sorunu var ve sadece Forza Horizon 5 değil, Among Us gibi düşük sistemli bir oyunda bile aynı sorun var ve diğer tüm oyunlarda. Video izlemeyi de denedim yine aynı sorun, ki sistemim normalde Detroit Become Human gibi yüksek sistem gereksinimli bir oyunu 60 FPS akıcı bir şekilde oynatıyor. Yani her zaman değil arada bir olan bir sorun ve şu anda o sorunu yaşamaya devam ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. (eklemeler: İlk bu sorunu yaşadığımda Forza Horizon 5 kurulu değildi.
Şu an tüm sürücüler güncel.
Bu sorun özellikle Forza Horizon 5 oyununda daha fazla kendini belli ediyor.)
Sistem: Lenovo IdeaPad RTX 3060 105W i5 12450H 16 GB RAM 1 TB SSD Windows 11 Pro işletim sistemi
Mouse: MSI gg Clutch GM08

Şu an tüm sürücüler güncel.
Bu sorun özellikle Forza Horizon 5 oyununda daha fazla kendini belli ediyor.)
Sistem: Lenovo IdeaPad RTX 3060 105W i5 12450H 16 GB RAM 1 TB SSD Windows 11 Pro işletim sistemi
Mouse: MSI gg Clutch GM08

Son düzenleyen: Moderatör: