Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 12 Haziran 2023 #11 Alprnplt dedi: Peki hocam bu sistemde işlemci üzerinden açarsam FiveM'de drop yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... i512500H ile öyle canım sıkıldığı için denemiştim yaşamadım.
Alprnplt dedi: Peki hocam bu sistemde işlemci üzerinden açarsam FiveM'de drop yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... i512500H ile öyle canım sıkıldığı için denemiştim yaşamadım.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.301 Çözümler 56 12 Haziran 2023 #12 Hangi laptopu alıcaktınız söyler misinşz hocam?
A Alprnplt Kilopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #13 AnotherJourney dedi: Hangi laptopu alacaktınız söyler misinşz hocam? Genişletmek için tıkla... Excalibur G870 alacağım hocam.
AnotherJourney dedi: Hangi laptopu alacaktınız söyler misinşz hocam? Genişletmek için tıkla... Excalibur G870 alacağım hocam.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.301 Çözümler 56 12 Haziran 2023 #14 Alprnplt dedi: Excalibur G870 alacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Alınmaz hocam. Daha farklı bir şeyler bakın.
Alprnplt dedi: Excalibur G870 alacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Alınmaz hocam. Daha farklı bir şeyler bakın.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 12 Haziran 2023 #15 AnotherJourney dedi: Alınmaz hocam. Daha farklı bir şeyler bakın. Genişletmek için tıkla... Neden? Alprnplt dedi: Excalibur G870 alacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam almayın Clevo kasa imiş.
AnotherJourney dedi: Alınmaz hocam. Daha farklı bir şeyler bakın. Genişletmek için tıkla... Neden? Alprnplt dedi: Excalibur G870 alacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam almayın Clevo kasa imiş.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.301 Çözümler 56 12 Haziran 2023 #16 Tunahan£Wkbukut dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Excalibur başlı başına problemleri olan bir seri. Göz boyanıyor sadece yüksek parçalarla. Kronik sorunları oluyor genelde.
Tunahan£Wkbukut dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Excalibur başlı başına problemleri olan bir seri. Göz boyanıyor sadece yüksek parçalarla. Kronik sorunları oluyor genelde.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 12 Haziran 2023 #17 AnotherJourney dedi: Excalibur başlı başına problemleri olan bir seri. Göz boyanıyor sadece yüksek parçalarla. Kronik sorunları oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Siz öyle dedikten sonra kontrol ettim haklıymışsınız hocam.
AnotherJourney dedi: Excalibur başlı başına problemleri olan bir seri. Göz boyanıyor sadece yüksek parçalarla. Kronik sorunları oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Siz öyle dedikten sonra kontrol ettim haklıymışsınız hocam.
A Alprnplt Kilopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #18 AnotherJourney dedi: Alınmaz hocam. Daha farklı bir şeyler bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben konuyu bu laptop alınır mı Alınmaz mı diye açmadım teşekkürler. Tunahan£Wkbukut dedi: Neden? Hocam almayın Clevo kasa imiş. Genişletmek için tıkla... G770 Clevo kasa G870 metal kasa hocam.
AnotherJourney dedi: Alınmaz hocam. Daha farklı bir şeyler bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben konuyu bu laptop alınır mı Alınmaz mı diye açmadım teşekkürler. Tunahan£Wkbukut dedi: Neden? Hocam almayın Clevo kasa imiş. Genişletmek için tıkla... G770 Clevo kasa G870 metal kasa hocam.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.301 Çözümler 56 12 Haziran 2023 #19 Alprnplt dedi: Hocam ben konuyu bu laptop alınır mı Alınmaz mı diye açmadım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece size yardımcı olmak istedim. Son karar sizin yine tabiki.
Alprnplt dedi: Hocam ben konuyu bu laptop alınır mı Alınmaz mı diye açmadım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece size yardımcı olmak istedim. Son karar sizin yine tabiki.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 12 Haziran 2023 #20 Alprnplt dedi: Hocam ben konuyu bu laptop alınır mı? Alınmaz mı diye açmadım teşekkürler. G770 Clevo kasa G870 metal kasa hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Clevo bir kasa tipi değil üreten firma adıdır almayı bahsini geçirdiğiniz ürün Clevo kasadır kaldı ki başlı başına korinik bir ürün yine siz bilirsiniz sonuçta alacak sizsiniz sadece bir paranız heba olmasın diye diyoruz.
Alprnplt dedi: Hocam ben konuyu bu laptop alınır mı? Alınmaz mı diye açmadım teşekkürler. G770 Clevo kasa G870 metal kasa hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Clevo bir kasa tipi değil üreten firma adıdır almayı bahsini geçirdiğiniz ürün Clevo kasadır kaldı ki başlı başına korinik bir ürün yine siz bilirsiniz sonuçta alacak sizsiniz sadece bir paranız heba olmasın diye diyoruz.