i5-12450H & RTX4050 sistemle yayın açılır mı?

Hocam sadece size yardımcı olmak istedim. Son karar sizin yine tabii ki.😀

Kusura bakmayın sert çıkışma anlamında yazmadım. G870 modeli araştırdığımda olumlu yorumlar gördüm incelemeleri izledim ısınma problemi de görmedim o yüzden alıyorum.

Hocam Clevo bir kasa tipi değil üreten firma adıdır almayı bahsini geçirdiğiniz ürün Clevo kasadır kaldı ki başlı başına korinik bir ürün yine siz bilirsiniz sonuçta alacak sizsiniz sadece bir paranız heba olmasın diye diyoruz.

Hocam araştırma yaptım RTX40xx serilerinde kronik problem açan bir forum konusu görmedim. Gördüyseniz atabilir misiniz araştırmamda katkısı olur.

İşlemci: i5 12450H.
Ekran kartı: RTX 4050 105W.
RAM: 32 GB DDR4 3200MHz.
Download: 700Mbps.
Upload: 150Mbps.
Genelde FiveM yayınları yapmayı düşünüyorum. Bu sistem 1080p 60FPS high ayarlarda yayın açılır mı?
Çok rahat açarsın. Fivem daha çok ram çokluğuna ve işlemci çekirdeğine önem veriyor özellikle sunuculardaki eklenti scriptleri çalıştırmak için işlemci çok önemli (işlemciniz yeterli).

Kusura bakmayın sert çıkışma anlamında yazmadım. G870 modeli araştırdığımda olumlu yorumlar gördüm incelemeleri izledim ısınma problemi de görmedim o yüzden alıyorum.

Hocam araştırma yaptım RTX40xx serilerinde kronik problem açan bir forum konusu görmedim. Gördüyseniz atabilir misiniz araştırmamda katkısı olur.

Hocam sadece size yardımcı olmak istedim. Son karar sizin yine tabii ki.😀

Peki 30kyı geçmeyecek 32 GB RAM'li FiveM'de high ayarlarda yayın açabileceğim laptop önerebilir misiniz?

Peki 30kyı geçmeyecek 32 GB RAM'li FiveM'de high ayarlarda yayın açabileceğim laptop önerebilir misiniz?

32gb ramli bulmak zor hocam. Ekleme yapmanız lazım. Önerim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı