Weezyy Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 79 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar Farming Simulator 22 de etrafa baktığım zaman aşırı drop giriyor. Bunun çözümünü bilen var mı? Sistemim: RTX 4050. i5-12450H 16 GB RAM. (Yüksek grafik)
Arkadaşlar Farming Simulator 22 de etrafa baktığım zaman aşırı drop giriyor. Bunun çözümünü bilen var mı? Sistemim: RTX 4050. i5-12450H 16 GB RAM. (Yüksek grafik)
Çözüm Ömer4872 25 Mayıs 2024 Weezyy dedi: Hala drop giriyor. Windows 11 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... DLSS açık mı reis bir de grafiklerden harici GPU'yu seçtin mi?
Weezyy dedi: Hala drop giriyor. Windows 11 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... DLSS açık mı reis bir de grafiklerden harici GPU'yu seçtin mi?
KS KS Weezyy Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 79 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #11 k7llu dedi: BIOS guncel ise girip fotograf atar misin? Genişletmek için tıkla... Ömer4872 dedi: DLSS açık mı reis bir de grafiklerden harici GPU'yu seçtin mi? Genişletmek için tıkla... DLSS'i fulledim sorun çözüldü gibi. Artı 0 Eksi
k7llu dedi: BIOS guncel ise girip fotograf atar misin? Genişletmek için tıkla... Ömer4872 dedi: DLSS açık mı reis bir de grafiklerden harici GPU'yu seçtin mi? Genişletmek için tıkla... DLSS'i fulledim sorun çözüldü gibi.
Ömer4872 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 627 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #12 Weezyy dedi: DLSS'i fulledim sorun çözüldü gibi. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Weezyy dedi: DLSS'i fulledim sorun çözüldü gibi. Genişletmek için tıkla... Bir de ekran kartını GeForce Experience ile güncelleyin. Artı 0 Eksi
Weezyy dedi: DLSS'i fulledim sorun çözüldü gibi. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Weezyy dedi: DLSS'i fulledim sorun çözüldü gibi. Genişletmek için tıkla... Bir de ekran kartını GeForce Experience ile güncelleyin.