i5 12450H sistemde Hyper v nasıl açılır?

VolantMito

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, BlueStacks'ten car parking oynayacaktım fakat Hyper v uyarısı veriyor. Sitesinden baktığımda Hyper v açık olması gerekiyor ben de Denetim Masası'ndan baktım fakat Hyper v gözükmüyor. BIOS'tan baktım oradan da açık fakat gözükmüyor Hyper v
Sistem:
i5 12450H.
16 GB RAM.
3050.
500 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows sürümün Home ise Windows özellikleri kısmında gözükmez. Bunun için PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki kodu gir.

Enable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V -All

Daha sonra bilgisayarını yeniden başlat. Kendisi açılmaz ise Windows özelliklerini aç veya kapat kısmında elinle Hyper-V'yi aç.

Windows sürümün Home ise Windows özellikleri kısmında gözükmez. Bunun için PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki kodu gir.

Enable-windowsoptionalfeature -Online -featurename Microsoft-Hyper-V -all

Daha sonra bilgisayarını yeniden başlat. Kendisi açılmaz ise Windows özelliklerini aç veya kapat kısmında elinle Hyper-V'yi aç.

Performans ta sıkıntı olmaz değil mi?

Özelliği kapatıp açacaksan sürekli sıkıntı yok. Fakat sürekli açık bırakacaksan performansta farklılık yaşayabilirsin dediğim gibi.

Tamam sağ olun.

Özelliği kapatıp açacaksan sürekli sıkıntı yok. Fakat sürekli açık bırakacaksan performansta farklılık yaşayabilirsin dediğim gibi.

Hata verdi hocam.

Tamam sağ olun.

Hata verdi hocam.

Hocam?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-25 170445.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-25 170445.png
    38,8 KB · Görüntüleme: 46

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri