Merhaba, i5 12450H RTX 3060 6 GB 1TB SSD ve 16 GB RAM işletim sistemim var laptop Excalibur kullanıcısıyım. Yakın zamanda oyunlar çöküyor diye konu açmıştım çözüm bulamamıştık fakat bugün bir şey fark ettim ki çöken oyunların hepsi DirectX yüzünden çöküyor. Sizce sebebi ne olabilir?(DirectX kurunca geçmiyor.)
Hocam ben konu bile açtım geçen günlerde. Denemediğim çözüm yolu kalmadı. İade süreci de geçti tabii ki. Servis cihazda sorun olduğunu kabul etmediği için bu 2. Gönderişimde tüketici haklarımı kullanacağımı belirtsem bile bir şey değişmeyecek gibi
Garanti süreci içerisinde yaşanan sorun yüzünden onarım hakkıyla servise yollanıp tekrar bozuk geldiyse 2. Gönderimde iade değişim ayıp oranında indirim haklarından hangisini kullandığımızı belirterek gönderiyoruz diye biliyorum.
İşletim sistemi: Windows 10 (64 Bit) ve Windows 11. Ekran kartı: RTX 3060 Mobile 105W. İşlemci: i5 - 12450H. RAM: 64 GB. Öncelikle bu bir çözüm konusu değil yardım talebidir. Windows 10 kullanıyorken ve aynı zamanda bütün sürücülerim güncelken Valorant oynarken ekran kartı sürücüsü çöktü...