Q qqcharles Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 349 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RTX 3050 TI İşlemci İ5 12500H CS:GO ve Valorant oynarken çözünürlüğü 4:3 aldığım zaman oyun ekrana gelmiyor. Oyunu açıyorum oyunu alta atıyor.
CS:GO ve Valorant oynarken çözünürlüğü 4:3 aldığım zaman oyun ekrana gelmiyor. Oyunu açıyorum oyunu alta atıyor.
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 10 Mayıs 2023 #2 qqcharles dedi: CS:GO ve Valorant oynarken çözünürlüğü 4:3 aldığım zaman oyun ekrana gelmiyor. Oyunu açıyorum oyunu alta atıyor. Genişletmek için tıkla... 4:3 yapma sebebiniz nedir hocam merakımdan. Artı 0 Eksi
qqcharles dedi: CS:GO ve Valorant oynarken çözünürlüğü 4:3 aldığım zaman oyun ekrana gelmiyor. Oyunu açıyorum oyunu alta atıyor. Genişletmek için tıkla... 4:3 yapma sebebiniz nedir hocam merakımdan.
KS KS Q qqcharles Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 349 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #3 Mr. Falcon dedi: 4:3 yapma sebebiniz nedir hocam merakımdan. Genişletmek için tıkla... Kafalar büyük gözüküyor Csde ve önceden beri alışkanlık. Artı 0 Eksi
Mr. Falcon dedi: 4:3 yapma sebebiniz nedir hocam merakımdan. Genişletmek için tıkla... Kafalar büyük gözüküyor Csde ve önceden beri alışkanlık.
Sipitipo Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 510 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS DUAL RX6600 Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 XPG RAM ASUS B550-A PRİME 550 WATT FSP PSU VENTO VG11 KASA KİNGSTON 1 TB M2 SSD Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #4 qqcharles dedi: Kafalar büyük gözüküyor CS'de ve önceden beri alışkanlık. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Valorant'ta 4:3 yaparsanız bir fark olmuyor yanlışsam düzeltin. Artı 0 Eksi
qqcharles dedi: Kafalar büyük gözüküyor CS'de ve önceden beri alışkanlık. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Valorant'ta 4:3 yaparsanız bir fark olmuyor yanlışsam düzeltin.
KS KS Q qqcharles Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 349 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #5 T Sipitipo dedi: Bildiğim kadarıyla Valorant'ta 4:3 yaparsanız bir fark olmuyor yanlışsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Tamam da hocam olay o değil ki benim sorunum başka. Artı 0 Eksi
T Sipitipo dedi: Bildiğim kadarıyla Valorant'ta 4:3 yaparsanız bir fark olmuyor yanlışsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Tamam da hocam olay o değil ki benim sorunum başka.
emreyesilyurt Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 353 Çözümler 2 20 Temmuz 2023 #6 Merhaba hocam geç cevap veriyorum kusura bakma. Intel desteğe girip otomatik güncelleştirme programını indirin ve komple PC'yi taratın her şeyinizi güncelleyin. Ardından yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Merhaba hocam geç cevap veriyorum kusura bakma. Intel desteğe girip otomatik güncelleştirme programını indirin ve komple PC'yi taratın her şeyinizi güncelleyin. Ardından yapabilirsiniz.