Selam Acer Nitro 5 laptopta hıgh-Ultra ayarlarda RDR2 oynarken soğutmayı son seviyede açmama rağmen sıcaklık 100 dereceye ekran kartı da 80 dereceye ulaşıyor. Bu normal mi? Sizce sebebi nedir ve önlem olarak yapılabilecek bir şey var mı? Belirtmek isterim ki yine de bu sıcaklıklarda fps sorunu yaşamadım. Önerilerinizi bekliyorum.
İşlemci: i5 12500h.
Ekran kartı: RTX 3050.
Selam Acer Nitro 5 laptopta hıgh-Ultra ayarlarda RDR2 oynarken soğutmayı son seviyede açmama rağmen sıcaklık 100 dereceye ekran kartı da 80 dereceleye ulaşıyor. Bu normal mi? Sizce sebebi nedir ve önlem olarak yapılabilecek bir şey var mı? Önerilerinizi bekliyorum.
İşlemci: i5 12500h.
Ekran kartı: RTX 3050.
Termal macun değiştirme zamanı geldi hocam. Havalar çok sıcak, sıcaklıklar normal. Ama yine de siz macunu bir yenileyin. Yüksek sıcaklık macunu daha çabuk yıpratır.
Termal macun değiştirme zamanı geldi hocam. Havalar çok sıcak, sıcaklıklar normal. Ama yine de siz macunu bir yenileyin. Yüksek sıcaklık macunu daha çabuk yıpratır.
@ECHOSGRIM Senin yanlış bilgilendirmenden dolayı sana attığım dislike ı,benim yorumuma ilk başta doğru bularak like atıp,sonra o dislike ı yediremediğinden bana gülme emojisi mi atıyorsun.
@ECHOSGRIM senin yanlış bilgilendirmenden dolayı sana attığım dislike I, benim yorumuma ilk başta doğru bularak like atıp, sonra o dislike ı yediremediğinden bana gülme emojisi mi atıyorsun.