i5 12500h işlemci 100 dereceye çıkıyor

Sinirlenmenize gerek yok. Fikrinize katılmıyorum. Bu kadar basit.
İlk önce like atıp sonra benim attığım dislike emojisini görünce neden dislike bizi like olarak değiştirdiniz. Hakkın tarafında olun, kendi nefsimize hoş gitmeyince yolunuzu kıvırmayın. Tabi istediğinizi yapabilirsiniz. Ama bu sizi küçük düşürür. Ben burda sadece seni uyarıyorum. Benim kötü bir niyetim yok.

İlk önce like atıp sonra benim attığım dislike emojisini görünce neden dislike bizi like olarak değiştirdiniz. Hakkın tarafında olun, kendi nefsimize hoş gitmeyince yolunuzu kıvırmayın. Tabii istediğinizi yapabilirsiniz. Ama bu sizi küçük düşürür. Ben burada sadece seni uyarıyorum. Benim kötü bir niyetim yok.

Kötü bir niyetiniz yoksa konuyu uzatmayın. İyi sosyaller.

Selam Acer Nitro 5 laptopta hıgh-Ultra ayarlarda RDR2 oynarken soğutmayı son seviyede açmama rağmen sıcaklık 100 dereceye ekran kartı da 80 dereceye ulaşıyor. Bu normal mi? Sizce sebebi nedir ve önlem olarak yapılabilecek bir şey var mı? Belirtmek isterim ki yine de bu sıcaklıklarda fps sorunu yaşamadım. Önerilerinizi bekliyorum.
İşlemci: i5 12500h.
Ekran kartı: RTX 3050.
Aynı şekilde bende de aynı durum var. Çözüm buldunuz mu? Benim laptopum sizinkinin rtx 4050'li modeli sadece.

Performans modunda bir hayli yükseliyor sıcaklık onu varsayılana çekin ayrıca forumda bulunan Turbo Boost kapatma rehberini uygulayıp tekrar deneyin büyük ihtimalle çözecektir sorunu.
Tamam da performans modundan default moda çekince performansı düşüyor. Tam performans kullanmak istiyorum laptop'u. Aynı laptop başkasında var. Adamın 90 dereceyi geçmiyor performans modundayken. Nedenini anlayamıyorum sadece. Soğutma bloğunda mı sıkıntı var? İşlemci de mi sorun var? Yoksa normal mi? Bunu anlamaya çalışıyorum.

Tamam da performans modundan default moda çekince performansı düşüyor. Tam performans kullanmak istiyorum laptop'u. Aynı laptop başkasında var. Adamın 90 dereceyi geçmiyor performans modundayken. Nedenini anlayamıyorum sadece. Soğutma bloğunda mı sıkıntı var? İşlemci de mi sorun var? Yoksa normal mi? Bunu anlamaya çalışıyorum.
Vakti geçmediyse geri gönder istersen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı