i5 12500H RTX 3050 laptop Twitch'te yayın açmak için yeterli mi?

Zarar vermediğiniz sürece garanti dışı kalmıyor, kendiniz yapabilirsiniz.
Hocam az önce aldım Asus TUF modelini.
Teşekkür ederim.

@Süleyman Pro Hocam bahsetti biraz ve önerdi bu ürünü. Teşekkür ediyorum kendisine de.

Hocam sizden de cihaz hakkında bilgi almak isterim.
Şimdi paylaştığınız ekstra 8 GB lık Ram de alacağım.

1080P, kamera, mikrofon, hdmi bağlantısı ile ek monitörlü yayınlar yapmak istiyorum.

AAA oyunları yayında oynayabilir miyim?
Hangi ayarlarda oynayabilirim?
Verimli bir yayın yapabilir miyim?

Isınma kısmı nasıldır bu üründe?
Fazla ısınmadan dolayı yayınlarda kasma, drop rahatsız edici problemler oluşur mu?

Sizden de kısaca bu ürün hakkında genel bir bilgilendirme alabilirsem çok iyi olur hocam.
Teşekkür ederim şimdiden.

Hocam az önce aldım ASUS TUF modelini.
Teşekkür ederim.

@Süleyman Pro Hocam bahsetti biraz ve önerdi bu ürünü. Teşekkür ediyorum kendisine de.

Şimdi paylaştığınız ekstra 8 GB'lık RAM de alacağım.

1080p, kamera, mikrofon, HDMI bağlantısı ile ek monitörlü yayınlar yapmak istiyorum.

Fazla ısınmadan dolayı yayınlarda kasma, drop rahatsız edici problemler oluşur mu?

Sizden de kısaca bu ürün hakkında genel bir bilgilendirme alabilirsem çok iyi olur hocam.

Hocam yayın konusunda hiçbir bilgim yok, gereksinimlerini bilmediğim için hakkında yorum yapamam. Foruma konu açarsanız yardımcı olacaklar çıkacaktır. Isınma fiyatına göre göz ardı edilebilir durumda, kötü değil. Cihazdan biraz bahsettiğim şu konu vardı bakmak isterseniz:

Hocam az önce aldım Asus TUF modelini.
Teşekkür ederim.

Şimdi paylaştığınız ekstra 8 GB lık Ram de alacağım.

1080P, kamera, mikrofon, hdmi bağlantısı ile ek monitörlü yayınlar yapmak istiyorum.

Hocam çok rahat oynarsınız AAA oyunları yayında.Sıkıntı etmeyin.Oynayacağınız ayarlar high-ultra karışık ayarlar.Kaliteli bir soğutma ile kasma donma vs sorun olmaz.

Hocam çok rahat oynarsınız AAA oyunları yayında.Sıkıntı etmeyin.Oynayacağınız ayarlar high-ultra karışık ayarlar.Kaliteli bir soğutma ile kasma donma vs sorun olmaz.
Soğutma öneriniz var mı hocam? Bu laptop için.

Hocam bu 1 TB'lık SSD'nin yazma/okuma hızı açısından bir problem yaşar mıyım?
Paylaştığınız DDR5 Ram'in de siparişini verdim bu arada.

İnternette bildiğiniz M2 SSD ve Ram montajını sağlıklı yapabileceğim bir video var mıdır?

Son düzenleme:
Soğutma öneriniz var mı hocam? Bu laptop için.

Hocam bu 1 TB'lık SSD'nin yazma/okuma hızı açısından bir problem yaşar mıyım?
Paylaştığınız DDR5 RAM'in de siparişini verdim bu arada.

İnternette bildiğiniz M.2 SSD ve RAM montajını sağlıklı yapabileceğim bir video var mıdır?

Yaşamazsınız hocam, eski kasasının videosuna göre bakarak yapabilirsiniz, temel olarak aynı işlem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Süleyman Pro @Artoria Pendragon
Hocam şimdi bilgisayar, Ram ve SSD parçaları geldi.

Şuan bilgisayar Freedos.
İşletim sistemi kurulumu yaptıktan sonra mı yoksa işletim sistemini kurmadan önce mi parçaların montajını yapmalıyım?

İşletim sistemini kurmadan yapabilirsem eğer,
şuanda bilgisayarı ne açtım ne de adaptör takıp şarj ettim.

Bunu şundan dolayı belirtiyorum.
Montaj yaparken bazı videolardan batarya güç bağlantı kablosunu çıkardıktan sonra mı Ram ve SSD takmalıyım, buna gerek var mı diye sormak istedim.

Daha önce sıfırdan masaüstü sistem montajı yaptım fakat laptop montajı yapmadım.
Statik elektrik sıkıntısı yaşamak istemiyorum.
Çok bilmediğimden size danışmak istedim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Windows kurduktan sonra yapabilirsin, eklerken ise cihazın batarya bağlantısını çıkarıp güç tuşuna uzun bir süre basılı tutup statik elektriği alırsın, sonradan eklersin.
Hocam aldığım laptop bilgisayarın Win 10 ile uyumlu olduğunu görmüştüm.
Verimli olması adına (oyunlarda vs.) hangi işletim sistemini önerirsiniz?
Win 10 yükleyebilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı